Det er ikke altid lige nemt at få vredet en ønskeseddel ud af en mand. Særligt når de kommer en smule op i årene, kan de faktisk helt oprigtigt have svært ved at finde ting, som de mangler, og som de ikke bare selv kan købe. Alligevel vil man selvfølgelig gerne give gaver til de vigtigste mænd, man har i sit liv for at vise dem, at man sætter pris på dem. Derfor handler det altså om at finde de ting, som de ikke engang selv ved, at de mangler.

Hvis han for eksempel nyder at gå i haven og nørkle, kan du med fordel finde ham nogle gaver, der kan gøre havearbejdet lidt nemmere og lidt sjovere. Der findes selvfølgelige også mange andre oplagte gaver til mændene i dit liv, men her kommer 3 forslag, hvis han har lidt grønne fingre.

Sæt musik til hans arbejde

Selv manden med de grønneste fingre kan komme til at kede sig, hvis han konstant skal holde hele haven fri for ukrudt. Derfor vil han helt sikkert sætte pris på en trådløs højtaler, der kan spille hans yndlingsmusik, mens han vander blomster, luger ukrudt eller måske noget helt tredje. Udover at højtaleren skal være lydløs kræver det selvfølgelig også, at den er vandtæt, så han kan gå i haven i al slags vejr.

Han vil nyde at kunne danse rundt i haven til sin yndlingsmusik, men det er også en ganske udmærket gave, hvis har er mere interesseret i radioavisen eller en helt speciel podcast om lige netop hans interesser. Højtaleren er kort sagt en god gave til alle mænd med grønne fingre

Beskyt hans krop

Hvis gavens tiltænkte modtager efterhånden er ved at være oppe i årene, kan det også være, at det hårde havearbejde efterhånden tærer på hans krop. I så fald kan det være, at du skal give ham noget, der kan være med til at beskytte ham, så han kan holde lang tid endnu. Det kunne for eksempel være et par bukser med knæpuder. Egentlig er sådan nogle designet til murere og dets lige, som skal sidde på knæ en hel arbejdsdag, men de kan bestemt også bruges af en hårdtarbejdende herre med grønne fingre.

Netop fordi de så ofte bliver brugt i erhvervet, vil de sandsynligvis også være ret nemt tilgængelige i byggemarkeder eller lignende forretninger i mange forskellige modeller, prisklasser og mærker. Du vil helt sikkert kunne finde nogle, der passer.

Lad ham lære

Hvis modtageren af din gave godt kan lide at gå konkret til værks, når det kommer til hans havearbejde, så kan det også være, at han vil nyde at kunne læse en bog om emnet. Under alle omstændigheder findes der utroligt mange bøger om netop havearbejde. De kan handle om alt fra det at holde køkkenhave til det næste store projekt i haven, han har snakket om så længe. Det hele bliver bare lidt mere fornøjeligt, hvis man også har hovedet og teorien med.