3 gode grunde til at du skal du investere i hulmursisolering

En hulmur er en mur, der består af to mure med hulrum i mellem. Den ene mur er en ydermur, hvorimod den anden er en indvendig mur. Luften imellem de to mure er hul, hvorfor det kaldes en hulmur. Hulmursisolering handler om at isolere det hul, der findes mellem de to mure.

Der findes i dag stadig mange huse, der ikke er hulmursisoleret. Der er her specielt tale om huse, der er bygget inden 1980’erne. Disse har nemlig ikke den helt store isolering, idet man dengang benyttede 50-150 mm isolering, hvorimod man i dag bruger isolering på 300 mm. Det vil sige, at der i dag bruges mere end dobbelt så meget isolering som dengang.

Vi har her samlet tre gode grunde til at du skal investere i hulmursisolering, hvis dit hus ikke i forvejen er hulmursisoleret nok i forhold til dagens standard.

Du kommer til at spare penge på din varmeregning

Hulmursisolering handler om at isolere dit hus bedre. Et godt isoleret hus kan spare dig omkring 4000-5000 kroner årligt på din varmeregning. Hulmursisolering er desuden en nem og billig måde at få bedre varme i hjemmet på. Arbejdet er nemlig, når det udføres af et professionelt isoleringsfirma, ikke specielt tidskrævende. Hulmursisolering foretages på den måde, at nogle mursten fjernes eller der bores nogle huller i facaden, hvorefter der blæses isoleringsgranulat ind i hullerne. Efterfølgende skal der blot en smule murerarbejde til og så står du med et isoleret hus, hvor du ikke længere behøver at gå rundt og fryse på grund af manglende isolering og træk i boligen. En hulmursisolering er altså en rigtig god investering, som du tjener hjem i løbet af et par år – men som du kan have glæde af resten af livet.

Du slipper for træk i boligen og den bliver nemmere at opvarme

Det kan være, at du har opdaget at der er et bestemt sted i din bolig, hvor der altid er koldt. Hulmursisolering har til formål at udfylde alle de huller eller lignende, der måtte befinde sig i dit hus. Du slipper på den måde for træk og kuldebroer i boligen.

Du får muligheden for at få energitilskud og håndværkerfradrag

Hvis du skal have lavet energirenovering i din bolig, har du mulighed for at få energitilskud og håndværkerfradrag. Du skal blot huske at søge om det, inden du påbegynder projektet.

Comments are closed.

powered by Typeform