3 tips til at passe godt på elscooteren

Elscooteren er den perfekte hjælp til mennesker med gangbesvær og smerter i kroppen, og selvom en elscooter er en stor investering, er det uden tvivl en fornuftig investering. Derfor bør du også passe godt på den. Med følgende tips kan du passe god på elscooteren, så den holder sig i mange år. Klik desuden her for at se et udvalg af kvalitets elscootere.

Tjek elscooteren regelmæssigt

Det er uundgåeligt, at der med tiden slides på el scooteren, når den bruges meget. Vær derfor god til at tjekke både lys, bremser og batteri. Særligt når det begynder at blive koldt udenfor, svækker det elscooterens kapacitet. Hvis du bruger den, når der er koldt, skal du derfor være opmærksom på, at elscooteren bruger længere tid på at lade op og også bruger mere kapacitet til eksempelvis at køre i sne – derfor skal du altid tjekke, hvor meget batteri, der er tilbage, inden du tager afsted.

Beskyt elscooteren mod vind og vejr

For at passe godt på din elscooter, er det vigtigt at du holder den under tag, når den ikke bruges. Kan du beskytte den fra både regn og blæst, er dette at foretrække. Hav gerne en garage eller anden parkeringsplads under tag, hvor der også er adgang til et 230 V stik, hvor den kan lade op, mens den står opbevaret. Du kan også vælge at købe et specielt overtræk, som du kan pakke din elscooter ind i, hvis du ikke har en garage eller et tag, den kan komme ind under.

Tag dig godt af elscooterens batteri

Helt essentielt for at passe godt på elscooteren er det at passe godt på dens batteri, da det er batteriet, der sørger for, at du kan komme frem. En god idé er at lade batteriet op hver aften, så det altid er helt opladet, når du skal ud.  Du skal ikke bekymre dig om at overoplade batteriet, da opladeren automatisk stopper, når batteriet er fuldt opladet.

Comments are closed.

powered by Typeform