3 tips til den perfekte skiferie med børn

Vi er ved at komme godt ind i vinteren og det betyder tid til skiferie. Men hvordan kan man få den bedste skiferie med børn? Skiferie med børn kræver naturligvis lidt mere planlægning, men det kan helt bestemt lade sig gøre. Der kommer 3 tips til skiferie med børn her.

Find en børnevenlig destination

Det første du skal, når skiferien med børn skal planlægges, er at finde et skisted der har et godt udvalg af børnevenlige pister. Der findes mange skidestinationer rundt omkring, der har en masse gode pister til børnene og nybegynderne, og det er derfor ikke svært at finde et sted, hvor du kan have børnene med.

En destination der fx er perfekt til at have børn med er Stöten, der ligger i Sverige. Stöten er et af de bedste skisteder til familier, der skal prøve kræfter med ski for første gang. Der er mange pister i Stöten, og der er specielt en god mulighed for at finde grønne pister, så alle kan være med til at stå på ski. Men det betyder ikke at den erfarne skiløber ikke kan blive udfordret, der er nemlig også et par sorte pister, til dem der søger mere udfordring.

Der er samtidig også mange aktiviteter for børn, så der foregår en masse sjov, som de kan være med til. I Stöten er der også mulighed for at stå på langrendsski, så der er altså noget for enhver skiløber. Du kan læse mere om skiferie i Stöten ved at klikke her.

 

Kør-selv ferie er oftest nemmest med børn

Når du skal have børnene med på skiferie er det oftest nemmest at tage på kør-selv ferie. En skiferie kræver en masse udstyr og der er sikkert en hel masse, som I gerne vil have med og derfor er det nemmere at køre i bil end fx at flyve eller tage tog.

Hvis I skal have helt små børn med, og derfor har brug for barnevogn og andet udstyr er det også en klar fordel at være i bil. Hvis I skal ud og rejse med en baby, kan I også overveje at tage en bæresele med, der gør det noget nemmere at have babyen med rundt,

Helt generelt er I også mere fleksible, når I kører i bil. I kan holde pause når I vil og kan selv planlægge hele turen. Og det giver en god frihed og er derfor perfekt til dig der skal have børnene med på skiferie.

Og så er det heldigvis også muligt at køre til mange skidestinationer der er børnevenlige, så det er bare om at pakke bilen og komme af sted.

 

Lej udstyret til børnene

Det kan oftest bedst betale sig at leje skiudstyr til børnene. Som I sikkert ved, vokser børn hurtigt fra deres tøj og derfor kan det ofte ikke betale sig at købe ski eller skistøvler til børn, da de bare vokser fra det igen til næste gang i skal på skiferie.

Det samme gælder også skihjelmen. En skihjelm er utrolig vigtigt, og det er derfor vigtigt at skihjelmen passer godt i størrelsen for at opnå den bedste sikkerhed.

I skal også have noget godt skitøj til børnene, så de ikke kommer til at fryse. Her er en god flyverdragt nødvendig, den skal både være vandafvisende og vindtæt. Og så er det vigtigt med noget åndbart skitøj også, og lidt varmt undertøj til at få den bedste skirejse.

Comments are closed.

powered by Typeform