Den anden søndag i maj er hvert år afsat til at hylde alle de fantastiske mødre, der findes. Der er ingen tvivl om, at mor hun bare er den bedste. I Danmark fejrer vi det med at give vores mødre en gave.

For nogle kan en fin buket blomster eller noget chokolade være nok. Det handler om tanken og om at vise sin mor, man elsker hende. Det kan dog være, din mor holder meget af at være i haven, og så er det oplagt at give hende noget, der kan nydes der. Her er samlet 4 gode idéer til morsdagsgaven, der kan nydes i haven.

Lav en picnic

Har din mor en stor have, kan du overraske hende med en lækker picnic under træerne eller midt på den store græsplæne. Det er en atypisk gave til mors dag, men en rigtig hyggelig én. Her har I mulighed for at sidde og snakke, og ikke mindst nyde den forhåbentlige gode vejr. Hvis du laver picnicen fra bunden kan du jo selv bestemme, hvad der skal med.

Find derfor noget af det, din mor synes allerbedst om. Det er en rigtig god gave, hvis du mangler lidt kvalitetstid med din mor.

Tilbyd havehjælp

Selvom din mor måske er en haj til at holde haven pæn og ren, kan hun altid bruge en hjælpende hånd. Det vil hun stensikkert synes godt om. Selv hvis du ikke er god til havearbejde, kan du jo sættes til at vande planter eller noget meget enkelt.

Det giver jer også god mulighed for at have en hyggelig søndag sammen, hvor I kan få snakket en masse, mens I ordner den fine have. En meget simpel gave, der dog helt sikkert vil bringe et smil på din mors læber.

En bog

Det behøver ikke være direkte haverelateret for, at man kan nyde noget i haven. Når vejret er godt, er haven et absolut fantastisk sted at sidde med en god bog. Her får man både frisk luft og solskin. Derfor kan du give din mor en bog i morsdagsgave, som hun kan nyde i haven. Det kan være, hun har ønsket sig en bog, som du kan give hende.

Ellers kan du altid prøve at finde en selv baseret på hendes interesser. Hvis du er gået helt kold, kan du altid give hende en bog om haven, så hun kan få god inspiration, mens hun sidder i haven.

Nye blomster

Sidst men ikke mindst er det en rigtig fin idé at forære din mor en masse nye blomster i morsdagsgave. Denne gave kan du jo kombinere med, at du tilbyder din havehjælp. Så kan I plante de nye blomster sammen og gøre haven fin og smuk. Det er en anden måde at give de “klassiske” morsdagsblomster på.

Mangler du alligevel den perfekte idé, så kan du læse videre lige her. Her kan du finde en liste over en masse gode idéer til den helt rigtige gave til mors dag.