4 ting du skal have klar inden babyen kommer ud!

Venter i bare på at barnet kommer ud og til i kan holde det i jeres arme. Hvis det er tilfældet, så har du sikkert også tænkt over om i nu har de mest basale ting på plads og klar til når det bliver født. Her kan du læse om nogle af de ting som vi mener at i som minimum skal have styr på inden han eller hun melder sin ankomst. Der er selvfølgelig rigtig mange flere ting som i gerne vil have klar, det her blot et lille udpluk.

Hushavefritid_9842000962

Puslebord – Når du skal skifte den lille, så er det godt at have et godt puslebord, et puslebord som står fast og samtidig er sikkert at bruge for både dig og den lille. Et godt puslebord bør skrues fast i væggen, sådan at det ikke kan rokke sig hvis babyen ligger og vrider sig.

Tremmeseng – Det er vigtigt at du fra dag et af har en seng hvor barnet kan sove selv. Du vil gerne have at barnet sover hos jer, men det skal helst have sin egen seng. Her er en tremmeseng et godt valg da der er et gitter rundt om senge og barnet dermed ikke kan falde ud. Se flere tremmesenge på Sengezonen.dk.

Pyjamas og nattøj – Når det er ved at være sengetid for den lille, så gør du dig klogt i at have nogle små faste rutiner, det kan være at give barnet et hurtigt varmt aften bad, komme lidt god creme på dens krop og så ellers på med noget lækkert nattøj. Nattøj er godt for de små da de ofte sparker dynen af og så har de i det mindst lidt omkring kroppen til at holde varmen.

Aktivitetslegetøj – Aktivitetslegetøj er noget du må eje, det kan være små rangler som barnet kan bide i og som kan sige nogle sjove lyde, det kan også være et aktivitetstæppe, hvor barnet kan ligge og hive i forskellige ting og føle sig underholdt. Hvis barnet har det med at vågne om natten kan du med fordel også have lidt legetøj i soveværelset og så kan barnet lege lidt med det indtil det igen falder i søvn.

Vi håber denne artikel har kunne hjælpe dig til at få mere klarhed over hvilke ting i bør have inden barnet kommer ud, hvis du har spørgsmål eller andet, så skriv en kommentar nedenfor og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer videre. På forhånd tak fordi du læste med.

Comments are closed.

powered by Typeform