7 vilde ideer med beton og støbning du bør gå i gang med

Der er ingen tvivl om at beton er noget af det som er blevet populært fordi det er så råt i udseendet. Det er sindssygt populært, og utrolig nemt at lave, så gå da i gang med lidt forskellige og kast dig i at lave nogle forskellige ting i beton.

Lysestager til fyrfadslys

Du kan nemt og billigt lave dine egne fyrfadsstager, giv den gas med mælkekartoner og lidt. Du skal bare klippe den form du vil have, og sætte din blandingsbeton i, og lade det størkne. Eventuelt hav et fyrfadslys i. så der er et hul til lyset.

Stol eller taburet i beton

Har du en spand, nogle træben og lidt betonmasse, så er du på rette vej, du skal bare hælde støbemix i spanden og placere 3-4 træben i spanden, lade det størkne, tage det op. Du kan evt. male det efter det er størknet, hvis du ønsker det.

Vildt fedt spisebord

Det lyder helt vildt, men det kan lade sig gøre, bare du har stellet, så kan du komme i gang. Lav en form af den form du ønsker, og hæld massen i, lad det størkne i 48 timer ca. derefter kan du tage den op, pas på den er tung, placer den på bordet, og giv den en lak, så den ikke er ru i overfladen.

Støb en vase

Har du en gammel kedelig glasvase? Så skal du bare have fat i en spand og noget beton. Du skal bare støbe halvdelen af vasen i beton. Det er op til dig om din vase skal males efterfølgende

Skoopbevarings system

Du behøver ikke selv lave en, for den kan købes i Jem og fix eller andre have butikker, det er en slags reol, og så ser det mega fedt ud.

Comments are closed.

powered by Typeform