Kategori: Badeværelse

I denne kategori vil du have mulighed for at kunne finde alt, du skal bruge til badeværelset. Der er rigtig mange forskellige måder, hvorpå du har mulighed for at indrette badeværelset i din bolig. Ligeledes er der et væld af små nyttige ting til dit badeværelse, som du måske ikke lige havde tænkt på at anskaffe dig. Vi har hos HusHaveFritid.dk skrevet en række forskellige artikler, som omhandler forskellige ting, du som boligejer kan have nytte af på badeværelset. Blandt andet kan du læse mere om fordelene ved brug af et stort brusehoved – og herudover kan du også få inspiration, hvis du står overfor at skulle have fundet dig en ny eltandbørste i vore store eltandbørste test, hvor vi gennemgår en række af de forskellige modeller, der er at finde på markedet, således det bliver lettere for dig at få fundet frem til lige præcis det produkt, som du synes passer bedst til dig og dine behov.

Badeværelsesindretning for begyndere

Det er svært at finde hoved og hale i, hvad der giver mening og hvad der vil gøre dit badeværelse til en fryd for øjet. Hvordan skal man arrangere tingene i forhold til hinanden? Hvilket farveskema skal man vælge? Hvad er de uskrevne regler, når det kommer til at få indrettet et badeværelse, som en indretningsarkitekt ville være stolt af? Hvis det er spørgsmål, som du går og stiller dig selv, men ikke rigtigt kan finde svar på dem, er vi her for at hjælpe dig godt på vej.

Sort, hvid, lilla og blå?

Det kan virke som en udfordring at skulle finde den overordnede farve for dit badeværelse, fordi det kan have stor indflydelse på, hvordan atmosfæren bliver og hvordan man kan sørge for at få det udtryk, som man leder efter gennem farvepaletten. Den helt klassiske farve er en hvid, der kan få badeværelset til at fremstå lyst og stilrent. Det giver et rent look og skaber en atmosfære af renlighed, hvis man kan holde det. Det eneste store problem, man kan have, er, at hvid ikke skal have særligt meget skidt og snavs, før det begynder at se forfærdeligt ud. Det er derfor en meget dårlig idé at vælge hvid, hvis det ikke bliver holdt fuldstændigt rent hele tiden.

Sort er her et godt alternativ, fordi det er sværere at se skidtet. Sort giver også en følelse af luksus og kan i samspil med hvid skabe en god kontrast. Det er derimod ganske nemt at se kalkaflejringer på sorte fliser, fordi kalket jo som bekendt er hvidt. De sorte fliser er bedre, hvis man er bedre til at gøre grundigt rent med lidt større mellemrum, end folk med hvide fliser skal.

Du kan også gå din helt egen vej og vælge nogle farver, som man ikke normalt forbinder med et badeværelse, for at skabe din helt egen stemning og få lige præcis det udtryk, som du selv vil have. Her skal du stadig have både kalk og skidt i mente, så du får et badeværelse, hvis rengøringskrav passer til dig. De blandede farver er til dig, der ikke passer så godt ind i de konventionelle kasser og nyder at bryde med normen og slå dig løs i design og indretning med et farverigt touch.

Mangler du penge til at forbedre dit badeværelse, så kan du via denne side se dine lånemuligheder, så du ikke skal sprænge dit eget budget.

Sådan får du et nyt badeværelse billigt

Det at få et nyt badeværelse kan være en meget dyr investering. Derfor kan du ved få ændringer af badeværelset få et badeværelse, som er lige så godt som et helt nyt. Ved at gøre det på den måde, så vil du kunne få dig et nyt badeværelse billigt.

Tips og tricks til at friske dit badeværelse op

Med få ændringer kan du få dig et helt nyt badeværelse. Nogle gange vil det være rart med et helt nyt badeværelse, men hvis ikke pengene er til et helt nyt, så kan det være fint med små ændringer. Et badeværelse kan hurtigt blive kedeligt og virke meget standart i hjemmet.

  1. Skift greb

Har du et badeværelse med greb – skift dem. Det er meget moderne med messing eller lædergreb. Udover de greb der er på møblerne, så kan du også skifte kroge til håndklæder og badekåber. For at fuldende looket, så kan du også vælge at skifte toiletholder-, børste og spand. Grebene kan virkelig give rummet noget stemning, hvad enten det er den romantiske stil, minimalistiske eller nordisk natur.

  1. Mal

Det at male en farve på væggen kan gøre en kæmpe forskel for, hvordan rummet opfattes. Dit badeværelse vil blive meget mere personligt, hvis du vælger at male en eller flere vægge. Hvis du har fliser, så kan du sagtens male ovenpå dem også. Når du maler, så er det vigtigt, at du køber en vådrumsmaling, så malingen ikke skaller af igen.

  1. Skift håndklæderne ud

Det at have gamle forvaskede håndklæder til at hænge kan gøre, at rummet ser endnu mere kedeligt ud, end det er. Derfor kan det give rummet meget, at du vælger at skifte håndklæderne ud.

Selv mindre tiltag på badeværelset kan koste penge, hvis du gerne vil have forandring på dit badeværelse, men ikke har pengene til det, så kan du her (link til side om SMS-lån) se, hvordan du får pengene til det.

Det flotteste nips til badeværelset

Badeværelset er måske ikke lige hjemmets hyggeligste sted. Eller er det? Badeværelset har altid været et funktionelt rum, hvor det vigtigste har været toilettet, brusenichen og vasken. Sådan er det som sådan stadigvæk, dog er det blevet endnu mere populært også at fokusere på hyggen.

Dette gøres bedst ved at anvende nogle hyggelige, sjove og flotte nipsgenstande, som kan være med til at fremme det gode miljø på badeværelset. Det er også noget man ser boligproducenterne har mere og mere fokus på i deres sortimenter. Det er især strategien om hvordan man bedst kan skabe den her røde tråd i sin stil.

Især er det farverne guld, blå og grøn som har været populært senest. Også naturlige brugskunstartikler i træ, eller lignende har også været meget populære.

Det er ikke unormalt at man går efter at skabe en ren og genkendelig linje i hele hjemmet, sådan hvis man eksempelvis anvender en grøn farve i stuen, soveværelset og køkkenet – så bliver den også meget logisk brugt på badeværelset. Afhængig af hvor dygtig man lige præcis er til denne disciplin, er det også meget moderne at kombinere farver, sådan der måske ikke visuelt er en rød tråd, men udtrykket spiller 100%.

Et af de brands som gør det rigtig godt inden for brugskunstgenren, og især i forhold til nipsgenstande er Bloomingville. Bloomingville er et dansk firma med en tæt kærlighed til den nordiske stil. Alle deres møbler bliver blandt andet designet og produceret i Europa, for at kunne opretholde den her tryghed og sikkerhed i hele processen.

Det gode ved Bloomingville er at de har en høj kendskabsgrad på det danske marked, hvilket også ses i deres styles. De tør at gå forrest, og somme tid er det også det som skal til for at kunne differentiere sig på et dynamisk marked. Også inden for indretning til badeværelset.

Eltandbørste Test

Vi vil alle sammen gerne have hvide, rene og flotte tænder. Én af de afgørende faktorer for at dette lykkedes, er at tandbørstningen er i orden. I denne Eltandbørste test finder du anmeldelser af nogle af de bedste eltandbørster. Læs videre og se hvad for en der er den bedste.

Tip: Denne eltandbørste test er lavet tilbage i 2013. Hvis du gerne vil finde en nyere, kan du tage et kig på Rangering.dks store eltandbørste test fra 2017.

Se hele udvalget af Eltandbørster her

[fourcol_three]

Braun Oral-B Triumph PC5000

Se tandbørsten her

Testvinderen og den bedste Eltandbørste kan lige så godt blive afsløret med det samme! Braun’s Oral-B PC5000 er virkelig et stykke foran de andre eltandbørste, som halter efter på alle parametre. I denne eltandbørste test er denne model suveræn og stærkt anbefalet til alle der leder efter en ny tandbørste.

[quote]Jeg forstår godt at Braun tør give 60 dages fuld tilfredsheds garanti – man kan ikke være utilfreds![/quote]

Se videoen her med præsentation af eltandbørsten:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fRn_ex5jneE#at=13

Triumph PC5000 eltandbørsten kommer med et væld af funktioner og muligheder. Når du lukker pakken op finder du ud over tandbørsten, flere forskellige slags tilbehør. Indholdet kan du se i listen her:

[unordered_list style=”arrow”]

  • Selve tandbørsten, motor og flere forskellige børstehoveder inkluderet.
  • Smart-Guide display og system.
  • Ledning og oplader med tilhørende station til opbevaring af bl.a. børstehoveder.
  • Rejseetui og holder.

[/unordered_list]

Med denne eltandbørste får du både flest oscilleringer og pulseringer, sammenlignet med alle konkurrenterne. Der er hele 5 forskellige børsteprogrammer, hvor du kan sætte den til alt fra udvidet pleje til polering af tænderne. Om du reelt set får brug for alle mulighederne er tvivlsomt, men det er rigtig fedt at du rent faktisk kan justere programmerne. Med de nye udviklede børstehoveder begynder funktionerne ud over almindelig børstning lige pludselig også at give mening. Børsterne er nemlig designet til specielt at komme ind imellem tænderne og det klarer tandbørsten glimrende.

Noget af det mest revolutionerende ved denne eltandbørste fra Braun er det nye smart-guide system. Du får medfølgende tandbørsten, et lille display der fint kan stå ved siden af håndvasken ude på badeværelset. Det er trådløst og meget diskret. Når først du tænder og går i gang, begynder det at tælle tid og for hvert 30 sekunder (ved alm. program) får du en stjerne på displayet, samt en lille lyd og vibration fra tandbørsten. På den måde ved du, at du nu kan gå videre til næste “kvadrant” af tænder. Ud over dette, lyser både tandbørste og display op hvis du trykker for hårdt, hvilket er en hyppig fejl som mange af os begår hver dag. Selve smart-guide systemet er fantastisk godt tænkt og fungerer til ug. Du bliver virkelig mindet om, at foretage en ordentlig tandbørstning på den rigtige måde og i lang nok tid. Det er trods alt noget af det aller vigtigste!

En anden meget vigtig ting og en vigtig faktor i en eltandbørste test er batteriet. Det der virkelig adskiller mange af de billige tandbørster og de lidt dyrere, er det indbyggede batteri. Typisk vil du opleve, at de dårligere modeller begynder at børste for nedsat styrke allerede anden eller tredje gang efter de er blevet opladt. På den måde ryger næsten hele idéen med eltandbørsten, da den kun virker godt hvis der er strøm på. Med Braun Oral B PC5000 får du et rimelig solidt batteri, som holder ret længe. Det tager faktisk en del tid at lade det fulgt op (lad det stå natten over), men eltandbørsten begynder til gengæld ikke at gå død lige med det samme. På skaftet er der med lys indikeret hvor meget strøm der er tilbage, så du altid er klar over hvornår den skal sættes i holderen og lades op igen. Det er den formentlig den bedste batteritid på en eltandbørste der findes.

[quote]Første gang man børster tænder med denne eltandbørste føles ens tænder så rene, at man skulle tro det var første gang man børstede tænder nogensinde.[/quote]

Man kan blive ved med at tale om dette produkt fra Braun, fordi det simpelthen er så gennemtænkt og godt lavet. Har du fundet frem til denne eltandbørste test fordi du leder efter en ny tandbørste er der kun én ting at sige – køb den her! Du vil virkelig ikke fortryde det og både dine tænder og tandlæge vil takke dig fremover. Det er virkelig den bedste eltandbørste på markedet.

[/fourcol_three] [fourcol_one_last]

vinderen i vores eltandbørste test

[box style=”rounded”]

BEDST I TEST

Pris: 825 kr.

40000 pulseringer/minut

8800 oscilleringer/minut

5 forskellige programmer

Smart-Guide system

[/box]

[/fourcol_one_last]

[fourcol_three]

Braun PC500 – Se tandbørsten her

Denne model er også fra Braun og den billigste eltandbørste i testen. Konklusionen er, at den gør det rigtig godt, især til prisen! Det er en ganske hæderlig model hvor du kan få børstet dine tænder rigtig godt og grundigt. Der er til gengæld ikke så mange funktioner og wow-oplevelser som med topmodellen fra Braun.

[quote]Plejer du i forvejen dine tænder godt, kan PC500 formentlig sagtens bruges[/quote]

PC500 gør sit arbejde rigtig godt, men ligger nogle niveauer under 5000’eren og man kan godt retfærdiggøre prisforskellen. Tandbørsten har en god indbygget timer, men desværre ikke en tryksensor, som fortæller når du børster for hårdt. Tilbehøret er fint med holder, oplader og hvad der ellers bør høre til.

[/fourcol_three] [fourcol_one_last]

pc500 eltandbørste

[box style=”rounded”]

Hverdagsbørsten

Pris: 399 kr.

20.000 pulseringer/minut

7.600 oscilleringer/minut

2 minutters timer

[/box]

[/fourcol_one_last]

[fourcol_three]

Philips HX3110/00 – Se tandbørsten her

Vi bevæger os nu fra Braun tandbørsterne og over til Philips i vores eltandbørste test. Philips er begyndt at komme ret godt efter det når det kommer til tandpleje og de har faktisk lavet rigtig mange gode produkter i en del år. Herhjemme er de bare slet ikke så populære og kendte, men måske de kan blive det?

Denne model hedder HX3110/00 og ligger i den billige ende af prisskalaen. Noget bemærkelsesværdigt og anderledes ved Philips system er, at børstebevægelserne. Philips har nemlig designet børsten til at “efterligne” de bevægelser du selv laver når du børster tænder med en almindelig manueltandbørste. På den måde mener man, at du opnår en bedre fjernelse af bl.a. plak og kommer længere ind i de små mellemrum. Hovedet og halsen er desuden lavet så det vinkles og du kan derfor bedre komme til især de bagerste hjørnetænder, som jo også er dem man oftest forsømmer når det kommer til tandpleje. En rigtig fin tandbørste til en god pris. Det bliver spændende at følge Philips fremover!

[/fourcol_three] [fourcol_one_last]

eltandbørste test af philips model

[box style=”rounded”]

Meget for pengene

Pris: 349 kr.

15.000 børstebevægelser / minut

Naturlig børstebevægelse

Indbygget timer

[/box]

[/fourcol_one_last]

[fourcol_three]

Panasonic S835 – Se tandbørsten her

Den sidste model i eltandbørste testen her, er fra Panasonic. Den ligger i mellemklassen når vi kigger på prisen på 699 kr. Den skal derfor helst levere noget mere end de ellers billige og gode eltandbørster vi så lidt tidligere i testen, for at være pengene værd.

Der medfølger ikke imponerende meget i pakken når man åbner. En tandbørste, et børstehoved, lader osv. og så ikke så meget mere. Man kan vel også sige, at man ikke har brug for så meget mere. Ladestationen er lavet ganske udemærket og egentlig nogenlunde fin at se på designmæssigt. Nogle af de andre modeller på markedet ser forfærdelige ud at have stående på badeværelset – denne tandbørste fra Panasonic kan man godt være bekendt at have stående.

[quote]God eltandbørste, men ikke særligt bedre end de billige modeller.[/quote]

Selve børstefunktionen hos Panasonic er ret god. Den kommer godt rundt og efterlader en god fornemmelse af rene tænder bagefter. Man har dog ikke den der helt pinligt rene følelse af, at man nærmest har været et smut forbi tandlægen og få en tandrensning, som f.eks. Brauns 5000’er gav. Mindre kan selvfølgelig også gøre det og Panasonic skal også have ros for at have lavet en ganske glimrende tandbørste. Til prisen er det dog svært at se, hvorfor man ikke skulle opgradere til Brauns model eller vælge en af de lidt billigere alternativer, hvor man får næsten lige så meget tandbørstning.

[/fourcol_three] [fourcol_one_last]

eltandbørste fra panasonic

[box style=”rounded”]

Blød mellemvare

Pris: 699 kr.

26.000 vibrationer/minut

30. minutters børstning/opladning

Medfølgende ladestation

[/box]

[/fourcol_one_last][hr]

Den bedste eltandbørste

Det er formentlig ikke gået forbi din næse, at den klare testvinder er Braun Oral B Triumph 5000. Det er simpelthen en fremragende tandbørste, som du kun kan blive tilfreds med. Om du så skal købe den, afhænger dog af dine behov. Hvis du er rigtig flittig og god med tandtråd, vil jeg tro at du rent faktisk kan pleje dine tænder helt perfekt med en af de billige modeller. De er rigtig gode og leverer fine resultater og kan fint indgå i en sund mundhygiejne. Tænk lidt over det og prøv at vurder om dine tænder bliver plejet som de nu skal. Er du i tvivl ville jeg nok vælge testvinderen. På den måde er du i hvert fald sikker på, at din tandpleje får et hak op ad i prioriteringen fremover.

Har du svært ved at huske det med at børste tænder eller er du bare rigtig dårlig til det, er der kun én ting at gøre. Køb topmodellen fra Braun! Det bliver noget sjovere for dig at børste tænder fordi du ikke bare har en tandbørste, men et stykke avanceret teknologi i hånden. Man bliver nærmest overvældet af alle de smarte funktioner og det kan være lidt af et chok at skifte fra en almindelig manueltandbørste.

Bag om testen

I testen er de fire forskellige modeller valgt for at give det bedst mulige overblik over de muligheder du finder på markedet for eltandbørste. Braun er og bliver både den største og bedste producent og konkurrenterne kommer nok også til at skulle se op til dem de næste år frem. Derfor er der valgt to modeller fra Braun – deres topmodel og en af deres billigere alternativer.For at du har noget at holde disse produkter op imod blev én model fra henholdsvis Philips og Panasonic valgt. Disse producenter er begyndt at levere bedre og bedre løsninger og holder egentlig en ret høj standard. Det er selvfølgelig kun godt for os forbrugere!

Eltandbørsterne er vurderet ud fra et samlet indtryk. Selve børsteevnen til at give rene tænder er selvfølgelig det vigtigste parameter og testvinderen er også den der klarer dette bedst. Derudover er de også bedømt ud fra forskellige ting som funktioner, batteritid og medfølgende tilbehør. Standarden blandt de testede modeller har generelt været utrolig høj og det er svært at finde virkelig dårlige produkter. Hvis du holder dig fra alt under 300 kroner kan du næsten være sikker på at få en nogenlunde fornuftig tandbørste med en god batteritid. Det er oftest det parameter der slækkes mest på når vi går ned i pris.

Jeg håber du har kunnet bruge denne test af eltandbørster og har fået en ide om hvilken model der er den rigtige for dig. Når alt kommer til alt er det vigtigste jo sådan set, at man sørger for at få børstet sine tænder og holde dem ved lige. Om man så lige får et par procent ekstra med en dyr eltandbørste er nok ikke det der gør udslaget i sidste ende og afgør om man ender med gebis. Dét at du læser denne test viser med tydelighed at du nok rent faktisk går en smule op i dine tænder og jeg tror derfor ikke du skal være bekymret. Har du nogle spørgsmål til de testede tandbørster eller er du måske selv ejer af en af modellerne i forvejen, skal du være meget velkommen til at lægge en kommentar.

Et aller sidste lille råd og opfordring skal lyse på, at en eltandbørste selvfølgelig aldrig kan erstatte regelmæssige tandlægebesøg. Uanset hvor avanceret en model der er tale om og hvor godt den børster tænderne, bør vi alle sammen tage et smut forbi tandlægen en gang imellem til det obligatoriske tjek. Så kan du jo passende fortælle om din fine nye eltandbørste!

Valg af eltandbørste

Hvis du hører til blandt de mange danskere, som anvender en eltandbørste til daglig, har du formentlig opdaget nogle af fordelene ved at anvende en eldrevet tandbørste frem for at anvende en almindelig en af slagsen. Hvis du står overfor at skulle have fundet dig en ny eldrevet tandbørste, og du ønsker at være helt sikker på, at det er en god en af slagsen, som du går ud for at vælge dig, så skal du sørge for at se dig godt for, så det er den rette variant, du vælger.

Når det kommer til at vælge eltandbørste skal man være klar over, at modellerne er mange, og der både kan være stor forskel kvalitetsmæssigt såvel som rent prismæssigt. Dette skal man derfor altid sørge for at se på, når en ny variant skal købes, så man derved sikrer sig, at man får fundet den bedst mulige pris på et godt kvalitetsprodukt.

valg af eltandbørste

Vælg ikke de billigste produkter på markedet

Når en ny eltandbørste skal købes, så kan det kraftigt frarådes, at man lader sit valg falde på en af de absolut billigste discountmodeller, der kan være mulighed for at finde. Dette skyldes blandt andet, at det i visse tilfælde godt kan være svært at finde nye tandbørstehoveder, når disse skal skiftes, og samtidig skal man også huske, at på selve tandbørstehovederne vil der naturligvis også være prisforskelle at finde. Derfor er dette nogle af de ting, som det er vigtigt at få gjort sig nogle overvejelser om, når købet skal gøres.

valg af eltandbørstevalg af eltandbørste

Batteritid

Batterilevetiden på en eltandbørste er selvsagt en ting, som det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, når du skal have fundet dig en ny eldrevet tandbørste. Der er nemlig stor forskel på, hvor lang tid en eltandbørste vil kunne holde strøm, og hvis du har behov for, at den kan holde strøm i lang tid, så skal du selvfølgelig sørge for at kigge på, hvor lang eller kort batterilevetiden på det pågældende produkt er. På den måde undgår du nemlig, at du kommer til at foretage dig et køb af et produkt, som ikke har særlig lang batterilevetid. Batterilevetiden vil du som oftest kunne se under specifikationerne på produktet, når du på nettet finder dig en model.

Spar penge – find en eltandbørste billigt på nettet

Hvis du er interesseret i at finde dig en ny eltandbørste, og du vil gøre dig den bedst mulige handel i forbindelse med, at købe skal foretages, så skal der slet ikke herske skyggen af tvivl om, at nettet vil være et rigtig godt sted at starte med at foretage et kig. Går du på nettet for at kigge dig om efter en ny eltandbørste, så får du nemlig mulighed for at få et overblik over priserne på de mange forskellige typer af tandbørster, som du kan finde hos landets mange forhandlere. Derved bliver det lettere for dig at få fundet frem til lige præcis den model, som passer bedst til de behov, du har. Du vil blandt andet også kunne blive klogere på valg af tandbørste, hvis du går ind for at læse mere på vores eltandbørste test.

Sæbehylde

Leder du efter en sæbehylde til opbevaring af sæbe på dit badeværelse? En sæbehylde kan være et særdeles praktisk redskab, som kan sikre, at du altid kan holde styr på sæben. Har man ikke en sæbehylde, kan man hurtigt risikere, at sæben ellers ligger og flyder på gulvet i brusekabinen, og det er noget, som de fleste naturligvis gerne vil undgå.

Har du det sådan, at du gerne vil finde dig en sæbehytte, som både er praktisk, og som samtidig også har et fedt design, så er der helt afgjort god mulighed for, at du kan finde lige præcis det, som du leder efter. Flere forskellige danske webshops er nemlig forhandlere af sæbehylder i mange forskellige designs, og det sikrer, at der for dig er mulighed for, at du kan få fat på lige nøjagtig den variant, som måtte efterkomme de ønsker og behov, du har.

sæbehylde

Design og størrelse

Når du skal have fundet dig en ny sæbehylde til dit badeværelse, så er der slet ikke nogen tvivl om, at det bestemt vil være værd at sørge for at tage et kig på nogle af de mange forskellige varianter, der er mulighed for, at du vil kunne få fundet dig online. Der findes nemlig sæbehylder i et utal af designs og størrelser, hvilket gør, at der er ganske gode chancer for, at lige nøjagtig det produkt, du har et ønske om at finde dig, vil kunne findes til netop dit behov.

Hvad koster en sæbehylde?

Hvis du er interesseret i at få fat på en sæbehylde, og du vil sikre dig, du får fat på et solidt og gedigent kvalitetsprodukt, som dog ikke koster for meget, så kan du på nettet finde dig et alsidigt sortiment af netop disse. Der findes flere forskellige danske webshops, der forhandler netop disse, og hvis ellers du bare sørger for at gøre dit køb hos den rette webshop, så behøver det ikke at være særlig dyrt for dig at gøre dit køb. Blandt nogle af de danske forhandlere, som har sæbehylder kan nævnes wupti.com samt whiteaway.com, som er to større velkendte danske webshops, med et altid stort sortiment af forskellige typer af tilbehør til badeværelset. Vi håber meget på, du i denne artikel kunne finde inspiration, der kunne hjælpe dig godt på vej i forbindelse med dit køb af en ny sæbeholder til badeværelset.

Stort brusehoved

Leder du efter et sted at gøre dig et køb af et nyt, stort brusehoved? Hvis du er interesseret i at få fat på et nyt brusehoved, og du gerne vil sikre, at du får fundet dig det helt rigtige brusehoved til dit badeværelse, som har et fedt og eksklusiv design, så vil du på flere forskellige webshops have mulighed for at finde netop dette.

Der findes nemlig flere forskellige danske webshops, som lever af at forhandle forskellige typer af artikler indenfor vvs-branchen, og hvis du sørger for at gøre dit køb på nettet, er det samtidig også muligt for dig at få fundet dig et nyt, stort brusehoved, som ikke nødvendigvis behøver at være særlig dyrt. Vi vil i denne artikel tage et kig på et par forskellige typer af store brusehoveder, så du kan få inspiration til at finde lige netop den variant, som har det design, som du leder efter.

stort-brusehoved

Et stort brusehoved kan være praktisk

I forbindelse med at du skal have fundet dig et nyt brusehoved, kan det helt afgjort være en særdeles fin løsning, at du sørger for at se på en af de modeller, som både har et lækkert og eksklusivt design samtidig med, at det også er praktisk at anvende. Fordelen ved at have et stort brusehoved er, at det kan give en mere behagelig stråle, end hvis man blot har et lille brusehoved. Vælger du den rette variant, så vil der samtidig også foreligge mulighed for, at du kan finde dig et produkt, som både vil kunne reguleres til at have en hård og en blød stråle. Dette gør, at du kan indstille brusehovedet til lige netop de behov, du måtte have.

stort-brusehoved

Hvad koster et nyt stort brusehoved?

Hvis du er interesseret i at finde dig et brusehoved, som passer til lige netop den bruser, som du har på dit badeværelse, så skal du regne med, at flere forskellige varianter er mulige at finde på markedet. Hvor der findes mange forskellige produkter, kommer man selvfølgelig heller ikke udenom, at der vil være en prisforskel på modellerne, og flere forskellige ting er medvirkende faktorer til at fastlægge hvor høj eller lav pris, man skal forvente at betale.

Blandt andet skal du regne med, at væsentlige elementer i forhold til, hvor høj eller lav pris du skal betale for et nyt brusehoved til dit badeværelse blandt andet kan være sådan noget som eksempelvis, hvilket mærke det pågældende produkt er, og det skal du have med i dine overvejelser. Der findes nemlig brusehoveder fra flere forskellige producenter.

Badevægt Test

Vil du gerne finde dig en ny og smart badevægt, så vil du i vores badevægt test kunne få et indblik i nogle af de mange varianter, der vil være mulighed for at finde på markedet. Vi har været inde for at se nærmere på en række forskellige typer af badevægte i mange forskellige designs, således at det bliver let for dig at foretage din søgning efter den helt rette variant.

Salter badevægt – Sort – 274 ,-

badevægt-test

Hvis du gerne vil have fat på en praktisk og smart badevægt i et moderne og stilfuldt design, så er et produkt som dette fra Salter et godt valg. Du kan få fat på en badevægt som denne til den nætte sum af blot 277 hos Wupti.com. Se produktet her

Salter Mibody badevægt – 699,-

badevægt-test

Se produktet her

Salter badevægt – Rustfrit stål – 277,-

badevægt test

Se produktet her

 

Kvalitet giver nøjagtighed

Hvis der er noget, der helt klart adskiller sig fra hinanden rent kvalitetsmæssigt – så vil man ikke kunne komme udenom, at det især vil gøre sig gældende for et produkt som badevægte. Her er der nemlig en ganske betydningsfuld kvalitetsforskel at finde – og det skal man derfor tænke på, når købet skal foretages.

Badevægt test – forskellen på priserne kan være stor

At købe sig til en ny badevægt kan vi, efter at vi har gennemgået forskellige produkter på markedet i vores badevægt test, konkludere helt klart godt kan være stor. Det er nemlig bestemt ikke alle danske forhandlere, der har lige attraktive priser på sådan et produkt som f.eks. en ny badevægt, og derfor er det naturligvis også sådan, at man ikke kommer udenom vigtigheden af, at man altid sørger for at få set sig godt for, når der skal gøres et køb af et produkt som lige netop dette, så man ikke kommer til at købe et produkt, der er alt for dyrt.

Når det er sagt – så skal man helt bestemt ikke bare sørger for kun at se på kvaliteten af de nye badevægt, man som forbruger træffer en beslutning om at få erhvervet sig. Det er nemlig også sådan, at der er en anden meget væsentlig ting, som er mindst lige så vigtigt – nemlig kvaliteten.

Som tidligere nævnt skal du som udgangspunkt altid regne med, at når det kommer til sådan et produkt som f.eks. badevægte, så er det som regel sådan, at jo højere kvalitet det pågældende produkter, jo mere præcis skal du regne med, at den her. Herudover skal du dog også selvfølgelig sørge for at tage en anden meget væsentlig ting med i dine tanker, når du går ud for at gøre dig et køb af et produkt som dette – nemlig det faktum, at et produkt, der er lavet af nogle rigtig gode og meget solide og gedigne materialer stort set altid vil kunne holde i længere tid, end hvis du blot havde valgt som boligejer at gå ud for at få fundet dig et sted at få gjort dit køb, hvor du kunne finde den billigst mulige badevægt på markedet.

Badevægt test – Vælg et godt design

Det at have sig en badevægt, der er i en god og solid kvalitet er vigtigt, så man kan være sikker på, at man har været ude for at få fundet sig et produkt, som vil kunne holde i et godt stykke tid frem. Dog er det helt sikkert også en ganske god idé, at du sørger for at se på det design, som det enkelte produkt har. Det er nemlig slet ikke alle typer af badevægte, der har det samme look rent designmæssigt. Derfor skal man bestemt også altid sørge for at tage lige netop dette perspektiv med i sine overvejelser.

Her er der et stort udvalg af produkter og fornuftige priser

Det er nu engang sådan, at langt de fleste danske forbrugere godt kunne tænke sig at være sikker på at få gjort sig en god handel, når de står i den situation, at de skal ud for at have købt forskellige typer af produkter til deres hjem. Hvis du er en af de danskere, der gerne vil ud for at være sikker på, at du får gjort dig den bedste handel – så er det helt bestemt en god idé, at du altid kigger dig om efter dit produkt via en dansk internetbutik, som kan være med til at sørge for at sikre, at du har nogle fornuftige priser.

Tandbørstekrus

Det at have et godt og praktisk tandbørstekrus er noget, som er praktisk, men det er ligeledes også et af de produkter til badeværelset, som man også med fordel kan tage med som en del af indretningen i boligen. Tandbørstekrus findes nemlig i et utal af forskellige designs, uanset om du ønsker at få fat på et eller flere af disse, så kan det lade sig gøre at få fat på tandbørstekrus i mange forskelligartede designs.

Vi har i dette indlæg været inde for at undersøge markedet indenfor tandbørstekrus, og vi vil præsentere dig for flere forskellige modeller, der kan hjælpe godt på vej til at få fundet dig lige netop den variant, som efterkommer de specifikke ønsker og behov, som du har.

 Tandbørstekrus

TANDBØRSTEKRUS

Stort udvalg forefindes på nettet

Hvis du interesseret i at finde et sted, hvor der findes et hav af forskellige typer af tandbørstekrus, således du har mulighed for at vælge og vælge imellem lige netop de forskellige varianter, som du synes har det fedeste design, så er der helt klart rig mulighed for, at du via nettet kan finde dig et hav af forskellige produkter. Ofte vil udvalget helt afgjort også være en del større online, hvilket selvfølgelig også bestemt er en væsentligt faktor, som gør, at rigtig mange danskere vælger at gå online for at tage sig et kig efter sådan noget som f.eks. tandbørstekrus til badeværelset.

Tandbørstekrus

Spar penge – gør dit køb online

Som forbruger og boligejer vil man selvfølgelig gerne gøre sig en fornuftig handel, når nyt interiør til boligen skal købes.

Hvis du skal finde nye tandbørstekrus i et lækkert design, så vil du på nettet både kunne finde dig et stort og bredt udvalg – samtidig med, at det bestemt også er det rette sted for dig at tage et kig, hvis du er interesseret i at kunne sikre dig, at du får fundet dig nogle ordentlige og attraktive priser.

TANDBØRSTEKRUS

Sæbedispenser til væg

Er du på udkig efter en sæbedispenser til væg i et flot design, vil du i denne artikel kunne finde en lang række forskellige typer af sæbedispenser i en række forskellige modeller. Vi har været inde for at se nærmere på flere forskellige typer af sæbedispensere som, du kan montere på din væg, således du på praktisk vis har mulighed for at benytte dig af flydende sæbe.

sæbedispenser til væg  

SÆBEDISPENSER TIL VÆG

Gå efter en sæbedispenser i en god kvalitet

Ved købet af en ny sæbedispenser til væg er der slet ingen tvivl om, at det altid vil være en god idé, at du sørger for at gå efter et af de produkter, som er i en god og solid kvalitet, så du er sikker på altid at få dig et produkt, som vil leve op til de konkrete behov og ønsker, du måtte have. Der findes nemlig et hav af forskellige typer af dispensere til sæbe på markedet, og det gør det derfor til en rigtig god idé at sørge for at kigge sig godt for, når man står og skal have gjort sig et køb af lige netop et produkt som dette.

Hvis du gerne vil kunne sikre, at du får fat på en sæbedispenser til din væg, som er i en god kvalitet, så er det helt klart værd at sørge for at gå efter at få gjort dit køb hos en af de danske webshops, som lægger stor vægt på det at kunne forhandle et alsidigt og bredt udvalg bestående af gode og solide kvalitetsprodukter, så du kan sikre dig, at den/de dispensere, du køber dig, er i en ordentlig og solid kvalitet.

Find gode priser på sæbedispenser til væg online

Såfremt du ønsker at erhverve dig en sæbedispenser til din væg i et flot og moderne design, kan du på nettet finde et alsidigt og bredt sortiment bestående af et hav af forskellige varianter. Ved at gøre dit køb på nettet får du mulighed for at kunne vælge imellem et væld af modeller – og samtidig finde dig nogle priser, der ligger på et særdeles fornuftigt niveau.

SÆBEDISPENSER TIL VÆG

sæbedispenser til væg

© 2021 HusHaveFritid

Tema af Anders NorenOp ↑