Som hundeejer er det helt og aldeles essentielt at have et lager af høm-høm-poser – eller hundeposer. Der er efterhånden mange steder, hvor der er placeret hundeposeholdere rundt omkring på stier og fortove – du kan dog aldrig være sikker på, at holderen er fyldt. Hvad gør du så, hvis holderen en dag er tom, og din hund sætter sig ned og krummer ryggen. Ved altid at have poserne med hjemmefra er du på den sikre side, og du kan dermed nyde din gåtur med hunden i ro og mag.

 

Bionedbrydelige høm-høm-poser er det nye

Hundeposerne som de fleste kender til, er de sorte plastikposer på rulle. Poserne er med håndtag, og du kan dermed nemt binde en knude på posen, efter den er blevet brugt. Vil du gerne give miljøet en hjælpende hånd, så kan du vælge at købe bionedbrydelige høm-høm-poser i stedet for de sorte i plastik. Høm-høm-poserne er fra det canadiske brand Earth Rated, som fremstiller poserne på en måde, hvorpå det er mere skånsomt for miljøet. Disse smarte bionedbrydelige høm-høm-poser bliver nedbrudt i løbet af 18 til 24 måneder, mens de sorte plastik hundeposer kan ligge og rådne i naturen i mere end hundrede år, før de til sidst er nedbrudt. Er du til de lidt kraftigere hundeposer, er det bionedbrydelige-poser også det rigtige valg for dig. Materialet som de bionedbrydelige-poser er fremstillet af, er tykkere end det som de almindelige plastikposer – samtidig er de 100% tætte.

 

Sådan husker du høm-høm-poserne

Ikke nok med, at de bionedbrydelige høm-høm-poser er gode for miljøet, så fås de altså også i forskellige varianter, hvor nogle varianter er med duft. Til hundeejerne med sarte næser betyder det altså, at når du samler din hunds efterladenskaber op, vil posen fx afgive en behagelig lavendelduft. Alle de bionedbrydelige hundeposer passer desuden i hundedispenseren, som brandet Earth Rated ligeledes har lavet. Sætter du blot hundeposedispenseren fast på din hunds hundesnor, vil du have dine høm-høm-poser med overalt, og du vil forhåbentlig sjældent glemme dem – det er et godt trick de fleste benytter sig af. Hundeposedispenseren er uden tvivl den perfekte løsning til at undgå efterladenskaber til gene for de andre i naturen, på fortovet og de andre steder, hvor du lufter din bedste ven.

Det er som sagt vigtigt at huske hundeposen på din gåtur, og derfor er det også væsentligt at have et stort lager liggende derhjemme, så du ikke pludseligt løber tør. Hos Porcani tilbyder de storkøb, som betyder at du kan bestille et stort lager af hundeposer hjem og dermed få mængderabat. Du kan se det store udvalg af høm-høm-poser på deres hjemmeside, og ellers kan du læse mere om deres bionedbrydelige hundeposer.