Med vinteren snart ovre og foråret på vej er biljagten så småt sat i gang.

Bilproducenterne er også i rivende fremgang og hertil også i hurtig udvikling. Mulighederne er uendelige og man står overfor hvorvidt bilen skal være stor, lille eller om motoren skal være hurtig eller være en passende familiecontainer. Hertil kommer valget mellem benzin, diesel eller kører miljøvenlig med El-bil.

Bilen er det ultimative transportmiddel og for mange er det deres måde at pendle mellem arbejde og hjem.

Det store problem for mange kommende bilkøbere er typisk, at med en flot og funktionel bil følger der som regel også en høj pris med. Hertil kommer der for mange som skal bruge en bil også et evt. banklån ind over hvis ens rådighedsbeløb ikke er helt klar til det nye indkøb.

For kunderne med andre behov eller ikke har købekræft til at købe en ny bil fra fabrikken er der dog andre muligheder.

Billeasing baner vejene

Bil-leasing er i stor fremdrift. Ved leasing af bil har du muligheden for at lease lige netop din drømmebil på en mere overskuelig plan frem for at skulle optage et lån igennem dit bankinstitut.

De fleste leasingfirmaer har de pæne og eksklusive biler ledige til omgående levering. Det betyder at for det kun er dit budget og dig der sætter grænserne.

Ved køb af din drømmebil kræver det som regel en stor udbetaling og for mange er det ens med et evt. banklån og renter. Ved at lease slipper man for banklånet og skal i stedet stå for en mindre førstegangsydelse med en månedlig leasingydelse.

Hertil er muligheden for både korte og længere binding som er helt op til kunden også meget appellerende for kunden. Her binder kunden sig typisk henholdsvis mellem 12-36 mdr.

Da markedet af leasingselskaber er meget stort, kan man som kunde med fordel kigge på de forskellige selskaber og sammenligne priser.

Med det hurtigt voksende leasingmarked, har kunderne mange at vælge imellem. Det brede udvalg betyder at kunden har meget handlekraft, man kan derfor med stor fordel forhører sig hos de forskellige selskaber for at få det bedst mulige tilbud.

Mange leasingselskaber står for fordelagtige priser, rådgivning igennem hele processen samt et stort udvalg af biler, en af de store aktører inde på markedet med disse værdier er Nellemannleasing.dk.

Drømme boligen

Har man flere bolde i luften og har en drøm om både en ny bil men også en ny bolig, skal de fleste ned i banken. Et banklån kræver en del for kunden og det er ikke usædvanligt at kunder nede i banken bliver afvist på deres boliglån.

For mange er det ens betydning med at drømmen om den nye bolig må droppes.

Men der er dog stadig muligheder at hente.

Mange institutter tilbyder forskellige lån, en mulighed er et evt. pantelån. Ved at tage et lån ved at sætte sit hus som pant er det som regel meget nemmere at få godkendt sit lån. Hertil er det muligt at låne helt op til 90% af købssummen frem for de traditionelle 80%.

Besøg pantebrev.dk for at optage dit pantlån til din drømmebolig.