Bliv hurtigt kørende med et billån

Udover lån som boliglån, lån til fast ejendom og andelsboliglån, har du også den unikke mulighed at låne penge til din drømmebil. Går du og drømmer om den nye Mercedes eller Audi? Så skal du optage et billån, som er kendt for at være et sikkert lån.

 

Lånet til din nye bil

Dine drømme om en ny bil kan gå i opfyldelse, så snart du optager et billån. Dette lån kan kun optages, såfremt du køber en bil. Lånet kan sammenlignes med et ganske almindeligt forbrugslån, som vi kender det dog med den ene undtagelse, at lånet som sagt skal være til køb af en ny eller brugt bil. Lånet til bilen vil blive sikret af banken gennem et pant i bilen, og vil i de fleste tilfælde udgøre 80% af bilens pris. Du opnår de bedste lånevilkår, når du køber en sprit ny bil fra fabrikken. Når bilen er ny kan banken bedst vurdere bilens reelle værdi og dermed tilbyde dig de bedste renter. Prisen på en brugt bil kan derimod være svær at fastsætte, og banken vil derfor i mange tilfælde ikke tilbyde et almindeligt billån, når låner køber et brugt bil. I stedet  skal man finansiere købet af en brugt bil gennem et usikret lån. Du kan udforske mulighederne for billån samt andre lån på siden her.

 

Et lån med omkostninger

Når du optager et billån kommer der oftest omkostninger med. Det indebærer oftest renten og etableringsomkostninger til det pågældende lån. Når du skal sammenligne forskellige billån, anbefales det at vurdere den årlige indkomst i procent (ÅOP). Det er en nem og hurtig måde at sammenligne lån på, da det både inkluderer renten og alle gebyrer for lånet. Vær opmærksom på at rente på sikrede billån i de fleste tilfælde er variabel, og dermed kan renten være ustabil.

 

Det er vigtigt, at du undersøger mulighederne og sammenligner flere tilbud på lån, når du optager et billån. Der kan nemlig være stor forskel i den årlige omkostning i procent. Husk at du i sidste ende også skal være i stand til at betale renterne for lånet. Det er jo ikke sjovt at køre rundt i sin drømmebil, men i sidste ende faktisk ikke kan betale for den.

 

Comments are closed.

powered by Typeform