Bliv klar til en ferie i det fri

Dette års fantastiske danske sommervejr bød i den grad op til at være udenfor. I dag er det svært at lyve sig fra, at sommeren er forsvundet og efteråret kommet over os. Men findes der noget bedre end at bruge de kolde morgener på at drømme sig væk til næste års sommerferie? Hvis vi til den tid er lige så heldige med sommervejret, vil det være oplagt at tilbringe ferien i naturen. Her får du tre tips til, hvad du bør huske under planlægningen af næste års friluftstur.

 

3 tips til friluftsferien

Først og fremmest skal du naturligvis have dig et par ordentlige sko. Ligegyldigt om du skal vandre eller ej, skal du sørge for, at du har et par sko med, du uden problemer kan have på hele dagen.

 

Oppakningen er naturligvis også vigtig. Om du skal flyve, køre, om du skal på en mindre dagstur eller en lang rygsækrejse, er en god oppakning vigtigt. Derfor kan det i den grad betale sig at investere i en solid rygsæk. Her skal du især kigge på justérbare stropper, brystrem og hofterem. En god rygsæk med god støtte gør en verden til forskel for din komfort.

 

Når du er ude i det fri langt væk hjemmefra, er det selvfølgeligt vigtigt, at du er forberedt på lidt af hvert. Husk derfor en lille førstehjælpskasse, tøj til dårligt vejr, plastikposer, ekstra tøj og ekstra mad.

 

Find din rejse her

Har du svært ved at vente med friluftsferien helt til næste sommer, og har du ikke lige mod på at kaste dig ud i det danske vintervejr? Så pak rygsækken og drag mod varmere himmelstrøg. Find din rejse med hjælp fra rejseselskaber, og du vil nemt, hurtigt og billigt kunne finde den rejse, der vil bringe dig i ét med naturen.

Comments are closed.

powered by Typeform