Bliv klar til sommer med en ny plæneklipper

Når solen begynder at skinne hjemme i kolde Danmark, så er det ved at være tid til at blive sommerklar. Der er intet bedre end at nyde den danske sommer hjemme i sin egen have og hygge med familie og venner. Det er dog også vigtigt at haven tager sig godt ud, hvis man skal kunne nyde at sidde i den. Der er ikke meget afslapning ved en rodet have, hvor græsset ikke er slået og ukrudtet står ud til alle sider. Det er derfor vigtigt at sørge for at man har den rigtige plæneklipper til at tage sig af arbejdet. Næsten alle har oplevet at en knap så god plæneklipper hurtigt bukker under for vinterens kulde, og derfor ikke fungerer optimalt, når man skal bruge den til sommer. En ny plæneklipper er derfor en god investering, når man skal kunne nyde sommervejret.

Forskellige typer af plæneklippere

Der er mange forskellige typer plæneklippere at vælge i mellem og inde på DCM’s hjemmeside, kan du se et stort udvalg af muligheder. Valget af plæneklipper afhænger rigtig meget af dine individuelle ønsker og behov, og hvilke krav du har til funktioner. Der er bland andet mange forskellige mærker, såsom Honda, Gardena, Toro, John Deere og mange flere. Der kan være alt lige fra håndskubbere til plænetraktorer, og du vil helt sikkert kunne finde noget som falder i din smag. Der er selvfølgelig også forskel på om du er privatkunde eller driver erhverv, hvor du har brug for nogle specielle typer af plæneklippere, som enten kan fungere til landbrug, gartneri eller andet.

Ud over de håndholdte plæneklippere kan man også investere i en robotplæneklipper. De er rigtig gode, hvis man ikke er fan af at slå græs og ordne haven, da den kører rundt på plænen og passer arbejdet helt selv.

Bestil online eller køb i din lokale butik

Hvis du bor nær Thisted, kan du gå ned i den fysiske DCM cykler og have/park-maskiner butik, hvor de altid står klar med gode råd og vejledning. De kan hurtigt hjælpe dig, hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken type plæneklipper, der matcher dit behov. Har du ikke mulighed for at tage ned i butikken, kan du også nemt bestille en plæneklipper online. På DCM’s hjemmeside kan du se et overblik over alle de forskellige plæneklippere, og nemt bestille den hjem, da de leverer over hele Danmark.

powered by Typeform