Brug dine yndlingscitater som kunst og pynt

Der findes mange ting til at udsmykke og pynte sit hjem med f.eks. møbler, brugskunst, og ikke mindst kunst og billeder. De seneste år er ikke blot billeder og malerier blevet brugt til at udsmykke hjemmet med, men også plakater er blevet mere og mere populære. Der dukker løbende flere og flere hjemmesider op med store udvalg af diverse plakater og rammer. Det smarte med plakater er, at de findes i et hav af forskellige modeller, designs og farver. Derudover er det smarte også, at de ofte ikke er ret dyre, og man dermed nemmere kan skifte dem ud, hvis trenden ændre dig eller du støder på andre plakater. Når man skal vælge plakater, kan det være svært at beslutte sig. For hvad det skal være? Skal det være et billede af en person, en by eller måske noget abstrakt? Inden du beslutter dig, kan du også overveje en plakat med et bestemt citat eller quote, som mange også ville kalde det. De fleste af os har nemlig et bestemt citat som står os nær, eller et citat vi bruger som motivation. Derfor kan det være en oplagt idé at udsmykke dit hjem med plakater af citater eller sætninger, der minder der om noget bestemt eller bare spreder glæde. En anden måde, hvor du nemt kan blive mindet om motiverende ord og sætninger, er via skilte. Der findes mange skilte med diverse sjove, kærlige eller motiverende sætninger eller citater, som du nemt kan hænge op rundt om i huset, på terrassen eller i udestuen.

Husk de gode citater og sætninger

Der findes rigtig mange fantastiske citater eller quotes fra både gamle og nutidige filosoffer, forfattere, skuespillere og diverse serier og film.

De fleste af os kan nok nikke genkende til, at vi ofte har hørt en sætning, et ordsprog eller linjer fra en sang, der uden videre beskriver og sætter ord på de ting eller situationer vi oplever eller kan relatere til. Nogle af dem husker vi og minder os selv om, men desværre er det også ofte at vi ikke kan huske de gode citater eller i hvert fald glemmer dele af dem. Og hvad gør man så, når man står en i situation eller har en samtale, hvor lige netop dét citat ville passe ind? På nettet findes der heldigvis hjemmesider, hvor du nemt kan få overblikket og søge efter bestemt citater eller personer du kender.

Comments are closed.

powered by Typeform