Brug for hjælp til malerarbejde i din bolig?

Står du med et uoverskueligt malerprojekt og søger hjælp til udførelsen af malerarbejdet? Så er det meget vigtigt grundigt at overveje, hvilket malerfirma du sætter til at løse opgaven. Du skal undersøge om firmaet kan opfylde dine krav, og derfor kan det være en god ide at kontakte flere malermestre og få flere tilbud på løsninger af opgaven. Dette giver dig mulighed for at sammenligne priser, service og få et indtryk af hvem du tror, der kan løse opgaven bedst.

Hvis maleren ikke selv spørger ind til, hvilke krav der stilles til malingen, så er det vigtigt, at du selv fortæller ham det. Skal der males i køkkenet skal malingen kunne tåle fugt og damp fra madlavningen, og samtidig skal du klargøre for maleren hvilken holdbarhed du ønsker.

hushavefritid

Vælg en lokal malermester

Du kan med fordel vælge en lokal malermester, da du højst sandsynligt her vil få den bedste pris. Mange malere afregner nemlig timeløn, for den tid de bruger på transport frem og tilbage til arbejdspladsen. Valget af en lokal maler vil derfor begrænse dine omkostninger, da afstanden er kort, men om du sparer penge på transport betyder dog ikke alt. Sørg for at maleren har en vis erfaring, og at han er i stand til at udføre arbejdet ordentligt.

Er du i tvivl om dette, så er det en god ide at undersøge, om firmaet er medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Hvis firmaet er medlem, så er du garanteret, at maleren er i stand til at udføre et korrekt håndværksmæssigt stykke arbejde, og samtidig dækker garantiordningen for fejl og mangler for op til 100.000 kr.

Et af de firmaer, som udfører malerarbejde både for privatpersoner såvel som virksomheder, foreninger og institutioner er denne virksomhed, som i øvrigt også er medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

Sørg for at få den rigtige rådgivning

Før maleren påbegynder sit arbejde, skal du sørge for, at alle detaljer er på plads og aftalt på forhånd. Har du fået den rigtige rådgivning, og lever malingen op til de krav, som du stiller. En god måde at sikre dette på er at gennemgå hele projektet, før malerarbejdet startes.

For det første skal farven være, som du ønsker, og kvaliteten af malingen skal passe til dine behov. Spørg ind til hvornår arbejdet påbegyndes og sørg for, at håndværkerne har adgang til dit hjem, så de ikke møder op og ikke kan påbegynde deres arbejde. Dette vil kun give dig yderligere omkostninger på grund af spildt arbejdstid.

Comments are closed.

powered by Typeform