Damprenser test

Vi har i denne damprenser test været inde for at undersøge markedet indenfor damprensere og fundet 6 gode modeller af høj kvalitet! Nedenfor kan du se de forskellige modeller og finde lige netop den, som passer bedst til dig!

Hvis du ønsker en praktisk og nem måde at gøre rent på, så er sådan noget som eksempelvis en damprenser et ganske glimrende redskab, som ikke blot vil kunne sikre dig et rigtig godt resultat, men som samtidig også bestemt siges at være meget tidsbesparende. Der findes mange forskellige typer af måder, hvorpå man kan gøre hjemmet rent, og man kan anvende et hav af forskellige redskaber – både nyere redskaber såvel som helt traditionelle rengøringsartikler.

Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at nogle af de nyere produkter, der er at finde på markedet, bestemt må siges at være nogle af dem, som rummer et væld af fordele, hvis man godt kunne tænke sig at spare tid og samtidig få sig et endog rigtig fornuftigt resultat.

I denne damprensertest har vi kigget lidt nærmere på nogle af de modeller, som du kan købe, så det bliver lettere for dig at finde frem til lige netop den type produkter, som passer godt til lige præcis de behov, du har:

1. Hoover SCB1500 damprenser
Damprenser test

damprenser test

Maskinen fra Hoover er en damprenser, som renser effektivt ved hjælp af damp. Da denne maskine renser med damp, har den blandt andet den fordel, at den fjerner 99,9% af alle bakterier. Dertil kommer, at damprenseren gør det helt uden brug af kemikalier. Med til denne damprenser fra Hoover følger 13 mundstykker, der alle sammen kan opbevares på damprenseren. De mange forskellige mundstykker og rør medvirker til, at damprenseren kan gøre rent på steder, der normalt er svært tilgængelige. Maskinen har en vandtank med en kapacitet på 0,8 liter. Den kan køre i 20 minutter ad gangen, og det tager fem minutter at varme damprenseren op.

2. Hoover Steam Capsule CAN 1700 R damprenser

Damprenser test

Forhandler: Wupti.com

damprenser test

”Steam Capsule” er en damprenser fra firmaet Hoover. Damprenseren bruges til effektiv rengøring af hovedsageligt gulve. Dampen fra maskinen virker opløsende, og damprenseren fjerner derfor næsten alle bakterier fra overfladen. På håndtaget af ”Steam Capsule” sidder en knap, så man med lethed kan tænde og slukke for dampen. Til denne damprenser fra Hoover medfølger en klud af mikrofiber samt et mundstykke som fungerer på gulvtæpper, så man kan gøre rent på gulve med forskellige overflader. Vandtanken på denne damprenser kan rumme 0,7 liter vand, og kan afmonteres fra maskinen. ”Steam Capsule” kan bruges til rengøring med damp i ca. 25 minutter ad gangen, og den tager 30 sekunder om at varme op, så den relativt hurtigt er klar til brug.

3. Kärcher SC 2 Premium damprenser

Damprenser test

Forhandler: Wupti.com

damprenser test

Damprenseren SC 2 fra Kärcher giver en hygiejnisk rengøring ved hjælp af damp. Udover, at damprenseren selvfølgelig ikke bruger kemikalier i rengøringen, fjerner den også 99,9% af alle bakterier, da dampen fra maskinen opløser snavset. Denne damprenser er udstyret med en reguleringsfunktion på håndtaget, så man kan indstille dampens kraft til forskellige overflader. Med til damprenseren fra Kärcher følger forskellige mundstykker samt forskellige stofmaterialer, hvilket gør det muligt at gøre rent på mange forskellige overflader og i de fleste afkroge og sprækker, hvor det ellers er svært at komme ned. Damprenseren fra Kärcher har en vandbeholder med en kapacitet på en liter. Det tager 6,5 minutter for damprenseren at varme op til brug, og ledningen på damprenseren har en rækkevidde på fire meter.

4. Morphy Richards 13-i-1 damprenser

Damprenser test

Forhandler: Wupti.com

damprenser test

Dette er en damprenser fra Morphy Richards, som har mange funktioner, hvilket også kan ses af navnet ”13-i-1”. Tilbehøret til damprenseren gør det muligt at gøre rent næsten over alt lige fra gulv og tæpper til grill og i bilen. Med damprenseren er det også muligt at nå ind i smalle sprækker. Da dampen fra maskinen dræber næsten alle bakterier, er damprenseren meget hygiejnisk at anvende, samtidig med, at man selvfølgelig kan gøre rent uden at bruge kemikalier. De to håndtag på damprenseren og dens design gør, at den både kan anvendes håndholdt og som stående maskine. Det er dertil muligt at justere mængden af damp fra damprenseren. Det tager 30 sekunder at opvarme maskinen, og den kan bruges til rengøring i omkring 12 minutter ad gangen. Vandtanken i denne damprenser kan rumme op til 300 ml vand.

5. Nilfisk Steamtec 312 damprenser

Damprenser test

Forhandler: Wupti.com

Denne damprenser fra Nilfisk hjælper dig med at gøre rent ved at opløse snavs og skidt fra gulvet. Det gør den ved hjælp af damp, hvilket har flere fordele. På grund af damprenserens rengøringsmetoder renser denne maskine gulvet uden brug af kemikalier. Da maskinen rengør med damp, anbefales det, at den ikke anvendes på gulvtæpper. Temperaturen på dampen, som rengør gulvet er 142°C. Damprenseren har en vandbeholder, som kan rumme 1,2 liter vand. Samlet vejer den 3,2 kg, mens der medfølger en række tilbehørsstykker. Der hører i alt ni stykker tilbehør til maskinen, hvoraf de fleste er mundstykker til damprenseren, som er med til at give maskinen flere anvendelsesmuligheder.

6. Philips FC7008/01 damprenser

Damprenser test

Forhandler: Wupti.com

Denne maskine fra Philips er en håndholdt damprenser. Maskinen anvender, som navnet antyder, damp til at fjerne forskellige former for snavs. Rengøringen med denne damprenser er meget hygiejnisk, da damp renser 99,9% af alle bakterier. Damprenseren fra Philips anvender naturligvis ingen kemikalier, da rengøringen udelukkende foregår ved brug af vand.

Dette medfører også, at damprenseren efterlader et flot resultat, da der ikke vil være rester fra rengøringsmidler at spotte. Med til denne damprenser fra Philips følger flere mundstykker og puder. Brug af puderne ved rengøring giver et effektivt resultat. De forskellige mundstykker der følger med gør, at damprenseren kan komme rundt i små og svære steder, så rengøringen bliver meget omhyggelig. Damprenseren fra Philips tager maksimalt 45 sekunder at varme op, så den altid er forholdsvis hurtigt klar til brug.

Gør rent uden brug af kemikalier

Hvis du eller en i din familie er allergiker, eller du blot ønsker at minimere brugen af kemikalier og rengøringsmidler i din bolig, vil en damprenser være en rigtig god løsning. En damprenser bruger ikke kemikalier, da den gør rent ved hjælp af damp, og samtidig dræber dampen stort set alle de bakterier, der er i en normal husholdning. Du slipper derfor for en masse rengøringsmidler, miljøet bliver skånet for en masse krasse kemikalier, og du får derudover en dejlig ren bolig. Du minimerer risikoen for at udvikle allergi eller har større chance for at holde den nede, når dine hænder ikke er i kontakt med rengøringsmidler, og samtidig behøver du heller ikke at bruge handsker.

Kan bruges mange steder i hjemmet

En damprenser kan bruges til rengøring af rigtig mange ting. I køkkenet kan den for eksempel bruges til rengøring af emhætte, armatur og komfur. På badeværelset kan den bruges til rengøring af for eksempel fliser og fuger. En damprenser kan også bruges til gulve. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle gulve tåler damp.

Har man et gulv, der er lakeret og i forvejen ikke rigtig tåler vand, er det heller ikke en god idé at bruge en masse damp på gulvet, men ellers er en damprenser en meget skånsom måde at gøre rent på. Der er forskel på selve modellerne og også på det tilbehør, der følger med. Ved nogle damprensere følger der for eksempel et strygejern, klude eller forskellige mundstykker med, så man som forbruger har mulighed for at bruge sin damprenser til et væld af forskellige rengøringsopgaver i hjemmet.

Hvordan adskiller damprensere sig fra hinanden?

Når man skal ud at finde sig en ny damprenser, skal man være opmærksom på, at disse adskiller sig fra hinanden på en række punkter. Der findes både håndholdte modeller og modeller, der er beregnet til at køre rundt på gulvet. Ved nogle af de holdholdte følger der en moppe med, så det er muligt at moppe gulvet, mens der ved andre modeller desuden følger strygejern, klude eller forskellige mundstykker med. Man skal derfor, før man gør sit køb, gøre sig tanker om, hvor mange forskellige opgaver man ønsker at bruge sin damprenser til. Når man skal vælge det rette produkt, er det væsentligt at se på, at der er forskel på, hvor meget vand damprenserens tank kan rumme. Ved at vælge en model med stor tankkapacitet vil man slippe for ofte at skulle genopfylde damprenseren. Foruden tankens kapacitet er der forskel på, hvor længe damprenseren er om at varme op. Vægten på selve damprenseren svinger endvidere fra model til model, hvilket er vigtigt at have for øje, hvis man som forbruger ønsker en håndholdt model.

Hvorfor er en damprenser et godt valg?

En damprenser slår de fleste bakterier, der findes i en normal bolig, ihjel ved hjælp af damp. Med en damprenser kan du gøre rent i selv sprækker og kroge, hvor det ellers er svært at komme til, da dampen nemt kan komme ind her. En damprenser kan bruges til at fjerne for eksempel snavs, kalk og fedt. Dampen sørger for at fjerne skidtet, og du undgår at skulle bruge kræfter og tid på at skrubbe, indtil der igen er rent. Samtidig kan du gøre rent helt uden brug af rengøringsmidler. Du får derved et dejlig rent hjem uden brug af krasse kemikalier. Du kan herudover tynde en del ud i dine rengøringsmidler. På denne måde skånes miljøet også, samtidig med at du undgår at komme i kontakt med en masse stoffer, der muligvis kan være allergifremkaldende.

Vælg en damprenser du kan bruge i lang tid

Når du skal ud for at have gjort dig et køb af en ny damprenser, så vil man næppe kunne komme udenom vigtigheden af altid at sørge for at få fundet sig en af de varianter på markedet, så man kan være stensikker på er i en god og solid kvalitet. Det forholder sig nemlig sådan, at der, som med alle øvrige produkter man kan erhverve sig, godt kan være en væsentlig forskel på kvaliteten af de forskellige typer af damprensere, der vil være mulighed for at finde sig rundt omkring hos en række forskellige forhandlere.

Derfor er det selvfølgelig også ganske vigtigt, at du, forinden at du foretager dit køb, sørger for at få sikret, at det produkt, som du vælger at gøre dig et køb af er et af de produkter på markedet, som er i en god kvalitet, så du derved vil kunne være stensikker på, at du kan få dig et godt produkt, der vil kunne anvendes i lang tid frem. Vælger du dig en damprenser i en god kvalitet, er der god mulighed for, at du vil kunne få glæde af produktet i lang tid frem.

Kan bruges både af privatpersoner og virksomheder

Brug af en damprenser er helt bestemt noget, som vil kunne være særdeles nyttigt i en række forskellige tilfælde. Et produkt som eksempelvis en damprenser er noget, der bliver anvendt i en række forskellige tilfælde – og det er faktisk noget, som både privatpersoner anvender i hjemmet samtidig med, at man også vil kunne finde damprensere ude i en lang række forskellige virksomheder.

Årsagen til dette er, at en damprenser helt klart må siges at kunne være enormt nyttig i et hav af forskellige tilfælde – netop fordi, at det er en rigtig effektiv måde at få sin rengøring klaret på.

Damprenser test – sådan gør du det bedste køb

Er du interesseret i at finde dig et godt udvalg bestående af mange forskellige typer af damprensere indenfor et ganske fornuftigt prisleje, så vil et rigtig godt sted for dig som forbruger at starte med at tage et kig helt klart kunne være på et site som f.eks. Wupti.com, der helt bestemt må siges at have et udvalg, der er ganske stort.

damprenser-test

Der er herinde et hav af forskellige modeller at finde – og uanset om du er på jagt efter et produkt, der ligger i den lidt højere ende af prisskalaen, eller du i stedet for foretrækker at finde dig en af de damprensere, der ligger i den lidt billigere ende af prisskalaen, er der bestemt ikke nogen tvivl om, at der via Wupti.com kan findes lige netop det, du leder efter.

Se en video om hvordan en damprenser fungerer her:

Comments are closed.

powered by Typeform