Afbudsrejser har i mange år været populære på det danske marked. Der er rigtig mange danskere, der sætter stor pris på, at kunne bestille ferier til stærkt nedsatte priser – det er de færreste, der synes, det lyder skidt. Ofte betyder det, at du er nødt til, at skulle bestille din rejse med kort varsel, da det er dét aspekt, der har størst indflydelse på prisen.

Der er op til flere danskere, der har det fint med dette. Der er dog også andre, der foretrækker at planlægge deres ferie flere måneder forud. Derfor er danskerne også meget todelt med hensyn til afbudsrejser. Enten elsker man og ellers hader man det. Det er meget få personer, der befinder sig på et mellempunkt i denne sammenhæng.

 

Hvor meget kan jeg spare ved at vælge en afbudsrejse?

For langt de fleste handler en afbudsrejse om, at de kan spare penge. Hvis det også er dét, der tæller for dig, så er du med garanti interesseret i, at høre mere om, hvor meget, du kan spare ved at vælge en afbudsrejse. Det er ikke noget, der kan gives et entydigt svar på. Er det uden for sæson og med kort varsel, så kan besparelsen være mellem 80-90%.

 

Derfor skal det også understreges, at der er mange penge at spare. Det er dog ikke den eneste fordel. Oftest købes sådanne rejser nemlig i form af pakker. I disse pakker er der allerede styr på det hele. Det inkludere fly, indkvartering og tilmed også transfer i flere tilfælde. Derfor er det en rigtig nem måde at bestille ferie på.

 

Populariteten er stigende

Flere danskere bliver mere impulsive, hvad angår ferie. Det hele behøver ikke at være planlagt mange måneder forud. Det er én af grundene til at populariteten af afbudsrejser er stigende i øjeblikket. Dertil handler det naturligvis også om, at priserne er presset helt i bund. Skal du på ferie, men mangler den sidste lille del af opsparingen for at det kan blive en god tur, så kan du overveje at søge om et mindre lånebeløb.