Hvis du er ny bilejer, er det ikke sikkert, at du har den bedste viden om, hvordan du bedst passer på din bil og plejer den. Hvis ikke du passer godt på den, kan du risikere at skulle unødvendigt mange gange på værksted og bruge penge. Derfor kan du lige så godt lære fra start, hvad du skal være opmærksom på.

Husk altid at tage til serviceeftersyn

Noget af det der virkelig kan være med til at forlænge din bils levetid, er hvis du husker at tage den til serviceeftersyn jævnligt. Når du kører din bil til en mekaniker for at få lavet et serviceeftersyn, bliver den tjekket for alverdens ting. Hvis du får den tjekket jævnligt, er du også sikker på, at du ikke kører for længe rundt med en eller anden skjult skade, for den vil din mekaniker nemlig opdage.

Vær opmærksom på dine bremser

Det giver sig selv, at bremserne er én af de vigtigste komponenter, fordi de sørger for, at du altid kan stoppe med det samme. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, om de virker optimalt. Hvis du har på fornemmelsen, at der er nogen i vejen med dem, er det bedst bare at få det tjekket med det samme. Hos Auto Butler kan de hjælpe med alt inden for bremser & bremseskiver.

Glem ikke at vaske din bil

Rengøring af din bil er faktisk også en stor del af vedligeholdelsen. Din bil kommer til at se pænere ud af det, men det er også med til at forhindre dumme skader. Hvis ikke du rengør din bil jævnligt, risikerer du nemlig rustskader eller skader i lak og maling. Det er ikke det sjoveste at gøre bil rent, men hvis du gør det regelmæssigt, er det ikke så slemt hver enkelt gang.