Kategori: Diverse (Side 1 af 7)

En fed bil til rejsen

Hvordan bliver der råd til det hele? Det gør der ikke altid af sig selv. Når vi har bestemte ting, vi rigtig gerne vil have sker i vores liv, må vi tage styringen og klare det selv.

Det kunne være at have en bil det halve år og en andet det andet. På den måde får du en lækker bil om vinteren, og en fed feriebil om sommeren.

Det bliver væsentlig sjovere både på ski- og sommerrejsen.

En sæsonleasing er i den grad noget, vi alle burde få øjnene op for.

En god bil om vinteren – en fed bil om sommeren

Kender du det, at det ikke lige helt giver mening med den bil, du har lige nu. Ikke fordi den er dårlig, eller fordi du ikke gider køre i den. Det er årstiden, der er forkert.

Nogle biler holder inde om vinteren, fordi de simpelthen egner sig bedre til vejene om sommeren. Og det er nok den følelse, du har oplevet at sidde med. Hvad gør du så?

Du finder selvfølgelig den bil, du gerne vil have, når det er koldt, og du skal op og køre i bjergene på din skiferie. Og så finder du en rigtig lækker bil, du ikke bare gider, men glæder dig til at køre sydpå i.

Den der bil, hvor man altid bliver lidt irriteret, når køreturen er slut. Det gør bare lige rejsen lidt længere og lidt federe at have med at gøre.

Sæsonleasing er værd at overveje

En sæsonleasing er det, du søger. Der får du nemlig muligheden for alt det, der ovenfor er blevet beskrevet. Du får en bil, der passer til vinterkørsel, glatte veje og holder godt på varmen.

Og så finder du en, der bare er en drøm at køre i, selv når det er 30 grader udenfor.

I virkeligheden er det jo en drøm, der går i opfyldelse for alle os, der ikke lige ligger inde med så svimlende beløber på kontoen, som vi kan købe en vinter- og sommerbil

Vi må i stedet taget ”alternativet”, hvis man overhovedet kan kalde det det.

Lille whiteboard – det perfekte værktøj til hjemmet eller kontoret

Whiteboardtavler er generelt et rigtig godt redskab både i det private og i erhvervslivet, og lige nu fås de altså i mini udgaver, hvorfor du har mulighed for at købe små whiteboards, der kan sættes op stort set overalt. Med et sådant lille whiteboard kan du altså nemt og hurtigt nedskrive noter, som er enten vigtige for dig eller dine kollegaer at huske, eller i kan hænge et lille whiteboard op udenfor mødelokalet, hvorpå i kan skrive, hvornår mødelokalet eller ledigt eller omvendt. Ja, faktisk har et sådant lille whiteboard rigtig mange anvendelsesmuligheder, og derfor får lige her en lille guide til helt præcis, hvad du kan bruge et lille whiteboard til.

Et hav af praktiske egenskaber

Et lille whiteboard kan du altså tage med dig overalt, og du kan ligeledes tage det i brug i alle miljøer. Tavlen er, som navnet også indikerer, ret lille og den er derfor ekstremt praktisk. Derudover har den ligeledes en magnetisk overflade, der giver dig mulighed for at hænge vigtige visitkort eller lignende op med magneter. Idet et lille whiteboard har så mange forskellige, men yderst praktiske egenskaber, er den altså velegnet til brug i både privat- og arbejdsmiljøet. Brug den, som sagt, udenfor mødelokalets dør, hvor du kan hænge den vertikalt og bruge den som en liste over, hvornår dagens vigtige møder i netop dette mødelokale bliver afholdt.

Mobil whiteboardtavle til køkkenlågen

Er det dog slet ikke til arbejdspladsen, du mangler et lille whiteboard, men derimod til hjemmet, så har du naturligvis også mulighed for at få det. Du kan nemlig få et smart, lille whiteboard, som du kan hænge op på en af køkkenlågerne i dit køkken. På den måde udnytter du altså køkkenets plads på en god og praktisk måde. Den lille whiteboard tavle skal desuden hverken limes eller skrues fast, og du skal derfor ikke være bekymret for at ødelægge køkkenlågen. Det betyder også, at tavlen er mobil, hvorfor du kan flytte den til et andet sted, hvis der er behov for det.

Med et lille whiteboard hængende i køkkenet kan du blandt andet efterlade enten søde eller vigtige beskeder til dine børn. Ønsker du eksempelvis, at din søn eller datter tømmer opvaskemaskinen, når han eller hun kommer hjem fra skole, så kan du skrive det på tavlen, og de vil således se det, når de kommer hjem – smart!

Sådan sørger du for, at du holder dine hænder rene i løbet af dagen

Det kan godt være besværligt at skulle holde sine hænder rene en hel dag. Det er dog også nødvendigt, da der er en stor risiko, for at du måske kommer til at smitte nogle andre, hvis dine hænder er urene. Vi går tit rundt med en masse snask og bakterier på hænderne, så for at undgå at smitte folk, kan det være en rigtig god idé, at du prøver på at holde dine hænder så rene som muligt. Der er to måder på, hvordan du nemt kan holde dine hænder rene om hverdagen, og hvis du læser med her, skal du nok også få noget andet nyttig info.

Gode råd til, hvordan du kan holde dine hænder rene

Du kan finde nogle gode råd lige her, der kan hjælpe dig med at opretholde en god hygiejne på arbejdspladsen, men også derhjemme:

  • Vask hænder med sæbe, efter du har været på toilettet. Dette er noget, som alle mennesker bør gøre, da det som regel er meget uhygiejnisk at gå på toilettet.

  • Vask hænder tit. Hvis du ikke går på toilettet tit, kan det godt være, at du ikke får vasket dine hænder flere gange om dagen. Det er dog stadig vigtigt, så du bør alligevel vaske dine med jævne mellemrum.

  • Brug håndsprit. Hvis du ikke har tid til at bruge sæbe til at vaske dine hænder med, kan det også være fint nok bare at bruge håndsprit, så længe du bare bruger det til at rense fedtede hænder med. Brug stadig vand og sæbe efter et toiletbesøg.

Find hurtigt god håndsprit

Hvis du mener, at du har alvorligt brug for noget håndsprit, så kan det være klogt at søge på internettet. Hvis du dog ikke har lyst til at bruge tid på at lede, kan du finde håndsprit her.

Hvilke fordele er der ved at bruge stålplader som tag?

Hvilken type tag skal du vælge?
Er du i gang med at bygge eller renovere dit tag, så går du formentlig også og overvejer, hvilken type tag du skal vælge. Der er nemlig en del forskellige på markedet, som både udseende-, pris- og kvalitetsmæssigt varierer fra hinanden. Det sikrer valg, når det gælder dit kommende tags materiale er stål. Stålplader er nemlig super flotte og tidsløse, fordi de ofte er i et meget minimalistisk og moderne look. Derudover er en af de mange fordele ved denne type tagbelægning, at materialet er særdeles holdbart. Derfor slipper du for igen at skulle ud og investere i et nyt tag, fordi du kan være sikker på, at stålpladerne nok skal holde i mange år.

Som sagt er der utrolig mange fordele ved at vælge stålplader som tag. For det første er de som førnævnt flotte og tidsløse og i en utrolig god kvalitet. Den gode kvalitet gør også, at stålpladerne er modstandsdygtige overfor sådan noget som regn, vind, sollys og så videre. Desuden er stålpladerne generelt nemme at montere, hvorfor du sagtens kan gøre det til et gør-det-selv projekt. Det skal dog også nævnes, at du sagtens kan få professionel hjælp til at få lagt pladerne flot og lige. En anden fordel er, at der er rigtig mange farvemuligheder, når det gælder stålplader. Så uanset hvilken farve dit hus er, og uanset hvilken farve du har i tankerne, at dit kommende tag skal være, så kan du helt sikkert finde den rigtige farve på nogle stålplader på markedet.

Så lyder stålplader som noget for dig, kan du læse meget mere om konceptet på profiltech.dk. På deres hjemmeside finder du desuden et stort udvalg af forskellige typer stålplader, og derudover kan du finde de forskellige typer stålplader i forskellige farver uanset, hvad du ønsker og har behov for.

Saml din familie til en hyggelig sommerfest

Sommer er tiden for godt humør, lange og lyse aftener og ikke mindst fede sommerfester i haven. Du kender måske det med, at du er samlet med hele din familie alt for sjældent. Hvis du vil tage initiativ til at være sammen med hele din familie, er det oplagt at holde en sommerfest. Men hvordan kommer du i gang med planlægningen af sådan en fest?

Lad andre klare madlavningen

Der er ingen sommerfest uden god sommermad. I hvert fald er det altid rigtig hyggeligt at samles om noget lækker mad. Dog kan det godt tage rigtig lang tid, hvis du skal stå og forberede mad til hele din familie. Også på selve dagen kan du risikere at skulle bruge en stor del af din tid i køkkenet. Det er ærgerligt, fordi du i stedet kunne bruge den tid på at være sammen med din familie.

Hvis du vil spare tid på madlavningen, kan du i stedet lade andre klare det. Alt afhængig af hvor stor festen er, kan du enten bestille mad ud af huset eller catering. Du slipper ved begge løsninger for selv at lave mad. Find catering og mad ud af huset hos lemenu.dk.

Planlæg en sjov underholdning

Selvom du og din familie garanteret sagtens kan få en hel aften til at gå med at snakke, så er det alligevel sjovt med en eller anden form for underholdning, hvor alle kan komme lidt op af stolene. Du kan f.eks. finde på nogle festlige selskabslege. Du kan finde mange forskellige på nettet, som passer til netop din type fest. Ellers kan du finde alle dine gamle havespil frem, så du og din familie kan konkurrere i dem. Det kan altid sætte gang i stemningen med sådan nogle konkurrencer. Hvis du vil gøre det ekstra spændende, kan du sætte nogle præmier på højkant.

Her kan du opbevare dine ting trygt og sikkert

Er du en rigtig fashionista, som ikke helt kan bestemme dig om, hvilken stil din bolig skal have. Elsker du at ændre stilen i dit hjem, i forhold til trends og årstiderne. Er det dog efterhånden blevet svært at huse alle de stilarter, og overvejer du sommetider, at komme af med det hele.

Herunder finder du en guide til, hvordan du kan holde styr på alle de forskellige møbler, og hvor de kan opbevares.

Et opbevaringsrum er slet ikke så tosset.

Hos Boxit har de opbevaringsrum til alle behov. Om du blot har brug for lidt ekstra opmagasinering, eller om du besidder alt for mange møbler, som du ikke længere har plads til. Du kan, hos Boxit, finde opbevaringsrum i alle størrelser, sådan at du ikke skal bekymre dig, om der er for meget eller for lidt plads. Prisen afhænger naturligvis af størrelsen af depotrummet. Det kan være utroligt stressende at have en milliards forskellige møbler derhjemme, som enten fylder eller kælderen, eller står hist og her i din bolig.

I et depotrum kan du opbevare alt, du gerne vil gemme, men som du måske ikke lige har brug for på nuværende tidspunkt. Dette behøver selvfølgelig ikke kun at være gamle møbler. Det kan være alt fra gammelt ski- eller teltudstyr, som du ikke får brugt i den nærmeste fremtid, eller måske en masse børnebøger, du har fået af familien, som du ønsker at dine kommende børn skal have glæde af. Måske har du arvet et antikt møbel af et afdødt familiemedlem, som du ikke kan nænne at smide ud, men simpelthen ikke har plads til længere.

Sikre og billige opbevaringsrum, som kun du har adgang til

Hos Boxit er der ingen grund til bekymring. De tilbyder opbevaring til billige priser, hvor du trygt kan opbevare dine ting. Du er nemlig den eneste, som har adgang til dit rum, da ingen af medarbejderne har en nøgle til dit rum. Derudover er alle anlæg både videoovervågede inden- og udenfor og indhegnede hele vejen rundt. Det er deres førsteprioritet at holde kunderne trygge, da mange af dine ting kan være personlige, eller gemme på en historie, hvilket gør at et indbrud ville være hjerteknusende. Derudover skal du bestemt heller ikke bekymre dig om prisen. Prisen afhænger, som sagt, af størrelsen på rummet, men disse priser er altså altid til at hamle op med.

Skal du i gang med nye forårsprojekter?

Når nu det endelig er forår, er det helt oplagt at kaste sig ud i alle de bolig- og haveprojekter, som vi ellers har gået og udskudt i løbet af vinteren. Det er som om, at motivationen til at komme i gang stiger i takt med, at vejret bliver bedre. Måske du allerede har nogle projekter i tankerne, men hvis ikke, så kan du få noget inspiration her.

Byg et skur i din have

Det kan være rigtig praktisk med et haveskur, fordi du kan opbevare alle dine ting der, som helst ikke skal tage skade af vejret. Det kan f.eks. være din grill, havemøbler, haveredskaber, børnenes havelegetøj m.m. Hvis du vil kunne passe bedre på dine ting, kan du overveje at bygge et haveskur som det næste.

Når du skal handle materialer til dit nye skur, kan du f.eks. gøre det hos rustfribolte.dk.

Giv dine gamle møbler en make-over

Hvis du har nogle gamle møbler, der er begyndt at se lidt slide og trætte ud, kan du nemt og hurtigt give dem helt nyt liv. I stedet for at overveje at smide dem ud, kan du i stedet give dem en kærlig hånd, så de kommer til at se nærmest helt nye ud. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af en klat maling. Hvis du har et gammelt skab eller kommode, kan du også finde nogle nye, smarte greb og skifte de gamle ud.

Lav dig selv en urtehave

Hvem drømmer ikke om at kunne gå ud i sin have og plukke lidt grønt til maden om sommeren? Hvis du er vild med den tanke, kan du overveje at lave en urtehave ude i din have, hvor du planter grøntsager, krydderurter m.m. Der er altså bare noget over at kunne lave mad med sine egne hjemmedyrkede afgrøder.

Giv haven et lækkert pift

Det kan være svært at se hvad der lige mangler for at gøre haven en smule hyggeligere. Det er nemlig ikke altid der er plads til mere i haven, men der er altid plads til hygge, hygge er det der skabes i haven de sene sommeraftener, hvor ungerne er lagt i seng, og et glas vin nydes.

Nye planter

Der er altid plads til nye planter, plantelivet er altid det hele værd. Vi skal tænke på vores miljø, det bliver bare meget bedre med flere planter, så længe de har det godt har vi det godt. Det er bare sådan det er, vi kan ikke lave om på hvordan det er. Elsker du planter, så få fat i en masse, kør på genbrugspladsen, der er sikkert nogle der fortjener et nyt hjem, som alligevel skulle smides ud. Hvis du vil bruge penge på noget, så kom i gang og få fat i de forskellige planter du mangler, noget med farver som skaber glæde hos din familie og dig.

Skulpturer

Det er altid en god ide med skulpturer i haven, hvis du er til det. Forskellige skulpturer af jern er altid smukke, sæt den forskellige steder, eller en gammeldags vandpumpe, med en balje under. Det er også blevet utroligt populært, så det er bare med at komme i gang. De kreative evner skal vises, og de gamle moderne ting hører til i haverne, så få fat i forskellige gamle rustne ting. Det kan være alt fra en hestesko, til en anden skulptur. Vær kreativ, tag i genbrug, og få fat i hvad du har behov for. Du må gerne tænke kreativt, der er nemlig intet bedre end at tænke kreativt og ikke mindst anderledes. Du behøver ikke have gjort dig nogle tanker, der skal nok være plads til det du vil have i haven.

Sådan bygger du dit ejet bed i haven

Trænger din have til en renovering, eller mangler der bare lidt? Med et bed kan du nemt og hurtigt holde styr på dine planter, og ikke mindst få det til at se pænt ud. Det er nemlig ret moderne for tiden med afgrænsede områder, hvor tingene ikke kan vokse sig over alt. Det er sindssygt nemt at bygge et bed, og det ser super lækkert ud, så tvivl ikke og gå i gang.

Sådan bygger du et bed

Hvis du bare vil gøre det enkelte, skal du blot have fat i minimum 1-2 pallerammer. Det er op til dig om det skal være behandlet eller ikke behandlet. Du kan altid male den hvis du ønsker det. Det eneste du skal gøre, er blot at samle dem, hvis ikke det allerede er gjort. En palleramme er ret stabil, og ser også udmærket ud, hvis ikke du gider bygge helt fra bunden af, det er en nem og ikke mindst billig løsning, som blot kræver en der kan løfte og samle efter en brugsanvisning.

Hvad propper du i?

En god ide lige meget hvor dit bed skal stå er at proppe noget fiberdug i bunden, så slipper du nemlig for ukrudt, og andre skavanker. Derefter er det en god ide med noget gammelt kompost, det giver dine planter en god vækst, og ikke mindst en masse smådyr der lever i bedene. Kompost kan være alt fra afføring fra kæledyr til kartoffelskræller & græs. Derefter en god pottemuld, og eventuelt bark eller flis på toppen efter dine planter. Tag i plantecentret og find nogle planter du kunne tænke dig i din have. Det skal være dit valg, men tag eventuelt på genbrugspladsen, det kan være du går ind for genbrug? Hvem ved? Der er i hvert fald mulighed for at finde noget på genbrugspladsen.

Hvad kan man lave når man keder sig derhjemme?

Følesen af at kede sig, er noget vi alle kender. Selvom nogle siger, at det er sundt at kede sig, så er det altså ikke så sjovt når først man sidder i kedsomheden. Herefter kan det være svært for ens hjerne at finde ud af, hvad kan lave. Nogle gange har man brug for lidt inspiration og ideer, til at sætte tankerne i gang. Der er mange muligheder til, hvordan du kan gøre det, men her i teksten får du nogle ideer til, hvordan du kan genstarte din hjerne og finde på noget sjovt at lave.

Søg på nettet

Det første du kan gøre, er at søge efter lidt inspiration på nettet. Der er altid mange artikler som man kan læse igennem, der handler om, hvad man kan gøre, men der er også toolster.dk, hvor du kan finde værktøj til alverdens hjemmeprojekter. Her kan du kigge på de forskellige varer, og få inspiration til noget du kan pille lidt ved i dit eget hjem. Det kan være, at du i lang tid gerne ville have lagt nye fuge på badeværelset, eller at du ser en sav og tænker, at du jo mangler en hylde på den ene væg, så den kunne du jo bygge. Med det store udvalg som toolster har, er det svært ikke at kommer i tanke om en aktivitet som du raskt kan gå i gang med.

Accepter kedsomheden

Nogle gange når man keder sig, så er det fordi at intet lyder sjovt. Så hvorfor ikke give din krop det den vil have, og bare lad vær med at lave noget. Læg dig i din seng eller udenfor, og tag en lur eller lyt til noget musik. Bare giv din krop lov til ikke at lave noget som helst. Det kan være den bedste mulighed når din hjerne prøver at kede sig.

« Ældre indlæg

© 2021 HusHaveFritid

Tema af Anders NorenOp ↑