Mavic Pro hedder denne drone fra DJI, som er en drone af høj kvalitet, der samtidig kan anvendes af alle. Den vejer kun 743 gram og er med sin lette vægt meget nem at have med forskellige steder. Samtidig holder dronen batteri i lang tid, og den kan flyve i 27 minutter på en opladning, hvilket er en forholdsvis lang flyvetid for droner.

DJI Mavic

Velegnet til gode billeder

Der kan være mange grunde til at investere i en drone, og de har samtidig også rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder. Da denne drone er af høj kvalitet, kan den både bruges til sjov leg og til mere seriøse opgaver – det kan eksempelvis være fotografering af områder oppefra.

Netop det at tage billeder er denne drone rigtig god til, hvilket der er flere grunde til. Når man skal tage gode billeder, kan man få brug for at flyve steder hen med dronen, som er ufarbare for mennesker. Her er det en stor fordel, at denne drone kan flyve op til fire kilometer væk fra personen, som styrer den. Nogle gange kan den komme så langt væk, at den kan komme ud af syne for føreren af dronen. Derfor er det en stor fordel, at dronen kan identificere mulige forhindringer op til 15 meter fra dronen, så den kan undgå at kollidere med forskellige objekter som fx træer. Derudover kan dronen selv finde hjem til det sted, hvorfra den startede flyvningen ved hjælp af bare et enkelt klik. Sidst men ikke mindst vigtigt, når man skal tage gode billeder, er det værd at nævne, at dronen er udstyret med et 4k kamera, som kan give rigtig flotte resultater, når man skal ud og tage billeder og optage videoer.

Nem at håndtere og kan tages med alle steder

Dronen vejer som nævnt kun 743 gram, hvilket gør den meget nem at transportere til forskellige lokationer, hvor man kunne have lyst til at bruge den. Derudover kan dronen foldes sammen, så den ikke fylder særlig meget, hvilket igen gør transporten af den lettere. Alt i alt er dette en let anvendelig drone, som samtidig er af høj kvalitet og kan give dig rigtig gode billeder.

Ved at følge linket kan du læse meget mere om DJI Mavic  samt om, hvordan den anvendes.