Drømmer du om et orangeri?

Kunne du tænke dig at få grønne fingre i egen have og samtidig kunne nyde et glas vin i en miniudestue en sommeraften? Tgkshop.dk har et stort udvalg af store drivhuse.

En stor have kræver et stort drivhus. Hvis du er så heldig at have en stor have, så er det højst sandsynlig også fordi, du nyder at gå i haven og have grønne fingre. Og det er du jo bestemt ikke ene om, der er rigtig mange, der nyder at dyrke deres egne grøntsager, blomster og lignende.

Sirius drivhuse er så store, at de nemt kan bruges som orangeri, hvilket altså betyder, at du også kan sidde derinde og bruge det som en slags udestue. Eksempelvis til når det er lidt køligt i vejret eller bare til at sidde og få et glas vin en sommeraften.

Sirius drivhusene kommer i flere forskellige farver og flere forskellige størrelser. Du kan vælge mellem et drivhus i grøn, hvid eller sort, så du kan få et, der passer bedst muligt til dit hus. Alle typer af Sirius drivhuse har to døre og tre vinduer, der kan åbnes, så du kan få luft derind på dage, hvor det er lidt varmere i vejret. Med de to døre kan du skabe gennemtræk i drivhuset på varme dage eller lukke blæsten ude på køligere dage.

I midten har drivhuset en højde på cirka 2,5 meter. Sidehøjden i drivhuset er stor, så det er nemt at have planterne til at stå langs med siderne og så indrette en siddeplads i midten af drivhuset.

Du kan også finde mange andre modeller af drivhuse i forskellige størrelser.

 

Comments are closed.

powered by Typeform