Hvordan bliver der råd til det hele? Det gør der ikke altid af sig selv. Når vi har bestemte ting, vi rigtig gerne vil have sker i vores liv, må vi tage styringen og klare det selv.

Det kunne være at have en bil det halve år og en andet det andet. På den måde får du en lækker bil om vinteren, og en fed feriebil om sommeren.

Det bliver væsentlig sjovere både på ski- og sommerrejsen.

En sæsonleasing er i den grad noget, vi alle burde få øjnene op for.

En god bil om vinteren – en fed bil om sommeren

Kender du det, at det ikke lige helt giver mening med den bil, du har lige nu. Ikke fordi den er dårlig, eller fordi du ikke gider køre i den. Det er årstiden, der er forkert.

Nogle biler holder inde om vinteren, fordi de simpelthen egner sig bedre til vejene om sommeren. Og det er nok den følelse, du har oplevet at sidde med. Hvad gør du så?

Du finder selvfølgelig den bil, du gerne vil have, når det er koldt, og du skal op og køre i bjergene på din skiferie. Og så finder du en rigtig lækker bil, du ikke bare gider, men glæder dig til at køre sydpå i.

Den der bil, hvor man altid bliver lidt irriteret, når køreturen er slut. Det gør bare lige rejsen lidt længere og lidt federe at have med at gøre.

Sæsonleasing er værd at overveje

En sæsonleasing er det, du søger. Der får du nemlig muligheden for alt det, der ovenfor er blevet beskrevet. Du får en bil, der passer til vinterkørsel, glatte veje og holder godt på varmen.

Og så finder du en, der bare er en drøm at køre i, selv når det er 30 grader udenfor.

I virkeligheden er det jo en drøm, der går i opfyldelse for alle os, der ikke lige ligger inde med så svimlende beløber på kontoen, som vi kan købe en vinter- og sommerbil

Vi må i stedet taget ”alternativet”, hvis man overhovedet kan kalde det det.