Energieffektiv Vølund f2120 der passer til dit hjem

Går du med tanken om at skulle have en luft-til-vand-varmepumpe til dit hjem, så er en Vølund f2120 et godt bud på en varmepumpe, som er meget anerkendt på det danske marked, og ifølge energistyrelsens varmepumpeliste så er det faktisk den bedste luft-til-vand-varmepumpe. Dette skyldes blandt andet, at det er en varmepumpe, som kan tilpasses de fleste danske hjem, da den er meget fleksibel med dens ydelser. Du kan få en Vølund f2120, som passer til dit hus, uanset om det er et lille, mellem eller stort hus. Varmepumpen udmærker sig både på teknik og effektivitet, derudover har firmaet Vølund skabt deres varmepumper direkte til det skandinaviske klima, så de ved godt, at vejret kan være meget skiftende her i Danmark, og derfor er varmepumperne ideelle til de danske hjem. Læs mere her.

 

Fordele ved en Vølund f2120 varmepumpe

Der findes mange fordele ved denne varmepumpe. Dette kan for eksempel være, at denne varmepumpe har den nyeste teknologi, som gør, at varmepumpen præsterer sit bedste. Derudover er varmepumpen yderst effektiv, da den får meget ud af den energi, den bruger. Den er energimærket med A++, og den har en SCOP på fem, som betyder, at den giver fem gange tilbage af den energi, den benytter. Den kan desuden fungere i kolde temperaturer, nemlig helt ned til minus 20 og 25 grader, da den netop er lavet til vejret her i Skandinavien. En anden fordel er, at den også kan arbejde sammen med andre centralvarmesystemer, som du eventuelt har installeret i dit hjem.

 

Spar penge med din nye varmepumpe

En sidste stor fordel er, at denne varmepumpe vil kunne spare dig for en masse penge fremadrettet, netop fordi den har en SCOP på fem. Dette betyder blandt andet, at udover at du kan udvinde fem gange så meget energi, som varmepumpen benytter, så vil du også kunne spare de penge hjem, som du har brugt på denne varmepumpe på meget kort tid. Dette er desuden også en yderst lydsvag varmepumpe i forhold til andre varmepumper, som godt kan larme en del. Dette skyldes den nye teknologi, som Vølund har udviklet til deres varmepumper. Dette er altså en varmepumpe, som vil kunne klare jobbet i det danske hjem uanset størrelsen og uden den støjer.

 

powered by Typeform