Få den mest uforglemmelige havefest med disse tips

Det er intet bedre end at samle familie og venner til et brag af en fest i haven, hvor alle bare hygger sig, stemningen er afslappet, folk er glade, og der bliver danset og hygget til langt ud på natten. Der er bare mange ting, der skal spille, før festen bliver en succes. Her får du nyttige tips, så din fest kan blive en, I alle sent vil glemme.

Tænk over årstid og telt

Når du skal til at planlægge din havefest, afhængig af hvad anledningen er, giver det jo logisk nok bedst mening at sætte datoen i sommerhalvåret. I Danmark er det nok mest oplagt at holde havefesten i maj, juni, juli, august og september, da chancen for et lunt og rart vejr helt klart er højest her.

Havefester er oplagt både til bryllupper, fødselsdage, jubilæer, barnedåb, konfirmationer og andre festlige anledninger.

Hvis du ikke tør satse på, at vejret skal være varmt og uden nedbør, så kan det være en god ide at leje eller købe et stort telt. Det lyder måske ærgerligt at skulle sidde inde i et telt, men det kan godt gøres super flot og hyggeligt, og på den måde vil du ikke gå og være urolig for, om vejret holder på dagen for festen.

Der skal ikke mangle noget

Når du har fundet en dato til din fest, og du har taget stilling til, om hvorvidt du vil have et telt eller holde festen under åben himmel, skal du til at købe ind.

Til en rigtig fest, hvor der skal være dans, glade dage og løssluppenhed, skal du have alkohol, lækker mad, snacks og søde sager. På den måde vil der ikke mangle noget, og dine gæster er garanteret en fantastisk aften og nat.

Det eneste, de skal sørge for, er at medbringe deres gode humør og bidrage til en skøn og festlig aften. Du kan købe snacks og slik til billige penge, så der er styr på det i god tid inden festen.

Når mørket falder på

Hvis du satser på at holde en fest, der starter om aftenen og helst skal være til langt ud på natten, skal du også tage stilling til, at mørket vil falde på, og du har altså brug for lys.

Det er vigtigt at sørge for noget festligt lys, som både bidrager til følelsen af hygge, samt at folk skal få lyst til at slå sig løs på dansegulvet til musik og sjove stunder. Der findes mange forskellige slags kilder til lys.

Der er både kæder, spots og andet slags lys, og der kan laves mange forskellige kombinationer, så din have bliver smuk og festlig, og dine gæster bliver imponerede. Du gør i hvert fald klogt i at investere i nogle flotte udendørs lamper til din havefest.

Comments are closed.

powered by Typeform