Det plejer altid at være en fornøjelse at sidde ude på terrassen og nyde en kold øl, et brætspil med familien, at se børnene lege i haven, eller at spise aftensmad lige fra grillen, der er placeret ved siden af havemøblerne. Men det danske sommervejr har det med at drive regn, vind og kulde ind i den ellers hyggelige samværsoplevelse på terrassen, og tager desværre meget af den gode stemning med sig. Dette kan løses ved at få en overdækket terrasse, så du og familien sidde i ly for sommerregnen eller en kølige brise, så I både kan holde på varmen og holde havemøblerne tørre. På den måde kan I forlænge sommeren ved at nyde vejret og fuglesangen om foråret, eller det flotte løvfald og efterårssolen efter sommeren er forbi.

Vær påpasselig overfor solens skarpe stråler med uv-film

Hos Lyngsøe kan du få en overdækket terrasse med uv-filtere i overdækningen. Dette gør at din terrasse bliver beskyttet mod solens skadelige stråler, så du ikke skal bekymre dig om at blive solskoldet, når du nyder et glas vin på terrassen om sommeren. Samtidig er et uv-filter med til at skærme for det skarpe lys, så det hverken bliver for varmt på en god sommerdag, og så du kan nyde at opholde dig på din terrasse, uden konstant at blive blændet af solens skarpe stråler.

Desuden har du mange forskellige muligheder for en overdækket terrasse, så du fortsat kan nyde den kølige sommeraften. Du kan for eksempel vælge en overdækket terrasse, hvor en eller flere af siderne kan lukkes af, så du kan holde vind og vejr ude, og sidde i læ for den kølige blæst. Du kan også vælge at din overdækkede terrasse enten skal være fastmonteret på huset, eller være fritstående. Der er mange muligheder for at imødekomme dit behov for at forlænge sommeren.