Familievenlig skiferie i det norske

Norge er kendt for sine unikke fjelde og høje bjerge, og i kombination med et godt snefald om vinteren giver dette rammerne for perfekte skiforhold. En skiferie i Norge er profitabel på mange måder, og det brede udvalg af pister gør, at hele familien har skiløb at boltre sig i. Der er både masser af udfordrende sorte pister til de øvede skiløbere, børneområder med transportbånd til de små nybegyndere, funparks til legebørnene og de modige samt massevis af grønne og blå, hyggelig skovpister til de skiløbere, der bare gerne vil tage den med ro og nyde den smukke natur.

 

Billigere end man skulle tro

Som mange ved, er dagligvarer i Norge dyrere end i Danmark, og man skulle derfor tro, at en skiferie i Norge er en dyr affære. Men tænker man praktisk og vælger de rette løsninger, kan man nemt komme på en billig skiferie til Norge. Det er for eksempel en god idé at forberede det meste af maden til en skiferie i Norge hjemmefra. Færdige retter, der er frosset ned og bliver opbevaret køligt på turen til Norge, sparer familien fra dyre indkøbsture i norske supermarkeder. Derudover skal man ikke tænke på at skulle hjem og forberede en masse mad efter en lang og god dag på ski – det er blot at varme de færdige retter, og voila, så er der aftensmad.

En anden løsning kan være at sejle hele vejen til Oslo. Er man ude i god tid, kan man få bilen med ombord på færgen for få penge, og man sparer derved en del penge på brændstof. Når først man kører af færgen i Oslo, er der kun få timers kørsel til mange af Norges mest kendte skisportssteder, og man sparer altså sig selv og familien for en lang og kedelig køretur samt dyrt brændstof. Sejlturen til Oslo muliggør familiehygge og nærvær, og man ankommer frisk og veludhvilet til Oslo morgenen efter, så man kan være på ski omkring middagstid. Her findes meget mere information om muligheden for en billig skiferie i Norge.

Comments are closed.

powered by Typeform