Det kan være en jungle at vælge de rigtige farvepatroner til din Canon-printer. Din printer bruger ofte nogle specifikke blækpatroner, og det er ikke altid lige nemt at lokalisere dem, når du går ned i butikken for at købe dem. Derfor kunne man også fristes til at tro, at det kun bliver sværere, hvis man prøver at gå på internettet for at finde dem. Men det er det heldigvis ikke – det er faktisk en del nemmere.

Når du køber blækpatroner på internettet, kan du have din printer ved siden af dig, og dermed se, hvilken model din Canon-printer tilhører. Det gør det en del nemmere at være sikker på, at du får valgt den rigtige printer, når du skal vælge model på hjemmesiden. På hjemmesiden vælger du bare, hvilken serie din printer tilhører, samt hvilken model det er.

Når du køber blækpatroner, så slipper du altså for rigtig meget bøvl, fordi du er sikker på, at dine blækpatroner er de helt rigtige. Det kan ofte spare dig meget tid, da det som sagt kan være meget svært at finde de rigtige patroner til netop din model.

Hvordan ser jeg, hvilken Canon-printer jeg har?

Ligesom med blækpatroner, så findes der et væld af forskellige printere. Derfor bliver navnene ofte lange, hvilket gør det svært at finde, hvilken model eller serie printeren har. Din printer kan eksempelvis hedde Canon Color ImageClass LBP-7110. Det betyder, at din printer er Canon af mærke, imens den er en del af serien ’Color ImageClass’. Tallet efter serie-navnet er derfor den model, din printer har.

Altså, ser navnet sådan ud:

  • Mærke på printeren først.
  • Derefter kommer den serie, som printeren tilhører.
  • Tallet i slutningen er printerens model.

Hvis du bare kigger efter disse kendetegn, så finder du nemt, hvilken printer, der er lige netop din.