Find et stort udvalg af trailere hos trailerforum.dk

Uanset hvad dit behov er, så kan du få en trailer, der passer til det behov hos trailerforum.dk, da de har et stort udvalg af forskellige typer trailere.

 

Trailerforum.dk er stedet, du skal komme til, hvis du mangler en trailer. De har et lager fyldt med trailere, og de har samtidig også et værksted, hvor de selv servicerer og reparerer alle mærker.

Du kan blandt andet købe en Variant trailer, eksempelvis 3-vejs tiptrailer-modellen, der er både professionel, robust og stærk. Affjedringen er i særklasse, fordi den har nogle gennemgående aksler og nogle store bremsetromler. Den har en lav læssehøjde, så det er også nemt at køre maskiner op på traileren, hvis det er det, du skal bruge den til. Der er en påløbsbremse på trailerne, hvilket gør, at den er sikker og stabil at manøvrere med.

Trailerforum.dk er altså Variant trailer forhandler, som er et af de mest kendte brands inden for trailere men de forhandler også blandt andet Ifor Williams, der også er et meget anerkendt brand. Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte Trailerforum, så hjælper de dig på vej, uanset om det gælder maskintrailere, bådtrailere, hestetrailere eller noget fjerde.

Comments are closed.

powered by Typeform