Find den rette toner til din printer

Har man sin egen virksomhed, hvor man sommetider skal printe flyers, reklamer eller noget helt andet, så er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Især hvis det er i forbindelse med en virksomhed, er der store krav til kvaliteten af print, og derfor skal man altid vælge den rette toner til sin printer.

Hos Atea tilbyder de kun originale tonere, som man altid kan regne med at få i høj kvalitet. På deres hjemmeside, kan du se udvalget af forskellige tonerpatroner og finde den variant, du står og mangler. De har både tonere, som passer til printere fra Brother, Canon, Dell og mange flere, så du har mulighed for at finde den helt rigtige til din printer.

Selvom man sommetider kan støde på nogle kopipatroner på nettet, så er det vigtigt, at man ikke bare springer i med begge ben, fordi det er billigt. Ofte skal man være meget varsom, fordi kvaliteten i de fleste tilfælde følger prisen. Er patronerne derfor for billige, så er det bedre at holde sig væk og finde nogle originale patroner, så man kan være sikker på at de giver et godt resultat, når det kommer til stykket. Derudover skal man også være opmærksom på de uoriginale patroner, fordi de kan skade ens printer.

Sådan sætter du en ny toner i din printer

Hvis det er første gang man skal sætte en toner i sin printer, så er det vigtigt, at man gør det rigtigt, hvis man vil undgå at skade printeren. De fleste printere giver besked på displayet om, at der mangler nyt blæk, så man ved, hvornår det er tid til at skifte. De fleste printere skal være tændt, når man åbner deres låg, og man skal altid huske at fjerne det stykke tape, som sidder på patronen inden, man sætter den ind. Derefter klikker man blot den nye i, hvor den gamle sad og kører et renseprogram på printeren.

Comments are closed.

powered by Typeform