Find tid til musikken med musikundervisning og eget øvelokale

Elsker du musik? Og har du tid til at dyrke en ny hobby? Så kan det være, at musikundervisning er lige noget for dig. Det er ikke kun børn, der går til korsang eller kan lære at spille klaver. Og der findes mange muligheder for at gå til sangtræning eller lære at spille et instrument på et tidspunkt, der passer sammen med dit arbejde eller studie. Alternativt kan du gå sammen med nogle venner og finde et egnet øvelokale eller leje en musikcontainer, hvor I kan dyrke jeres musik.

Lej et øvelokale eller en musikcontainer

Måske er du allerede i gang med at synge eller spille i band? Næste skridt kan være, at du lejer et øvelokale, hvor du kan give den fuld smæk på volumen uden at skulle tænke på, om din nabo har lyst til at lytte med. Øvelokaler kan dog være dyre og svære at få adgang til.

 

Mange byer har dog kun et begrænset antal øvelokaler, og der er mange interesserede. Så der kan være halvlange ventelister. Hvis det er tilfældet, dér hvor du bor, kan du også overveje at leje en musikcontainer som øvelokale. En musikcontainer kan fås med vinduer, og den er rigtig godt lydisoleret. En musikcontainer er en meget fleksibel løsning, hvis du og vennerne mangler et øvelokale, og du har plads i haven til at have den stående, eller hvis du kan lave en aftale om et sted, hvor den må stå. I har fri adgang til containeren uden at skulle dele den med andre. Og I kan placere containeren dér, hvor det passer jer bedst.

 

Du tænker måske, at sådan en container lyder lidt indelukket. Men musikcontainerne i dag kommer med vinduer, ordentlig ventilation og varmesystem. Så der er en behagelig temperatur, selvom dørene er lukket og lyden bliver holdt inde.

 

Find tid til din musik

Mange vil gerne bruge mere tid på at synge eller spille et instrument. Måske drømmer du at afprøve, om du kunne være god til at skrive dine egne sange? Men vi kender alle, hvordan hverdagen bare suser afsted, og hurtigt bliver vi distraherede og bruger i stedet tid sammen med vennerne på café eller med en uforpligtende serie i sofaen. Men hvorfor ikke ses med vennerne til korsang? Hvis du tilmelder dig sangundervisning eller undervisning i eksempelvis guitar, klaver eller bas, så er det lettere at komme afsted og komme i gang.

 

Find musikundervisning i nærheden af dig, som passer til dit niveau og nyd, hvordan musikken kan opsluge dig og løfte dit humør.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform