Badeværelset er måske ikke lige hjemmets hyggeligste sted. Eller er det? Badeværelset har altid været et funktionelt rum, hvor det vigtigste har været toilettet, brusenichen og vasken. Sådan er det som sådan stadigvæk, dog er det blevet endnu mere populært også at fokusere på hyggen.

Dette gøres bedst ved at anvende nogle hyggelige, sjove og flotte nipsgenstande, som kan være med til at fremme det gode miljø på badeværelset. Det er også noget man ser boligproducenterne har mere og mere fokus på i deres sortimenter. Det er især strategien om hvordan man bedst kan skabe den her røde tråd i sin stil.

Især er det farverne guld, blå og grøn som har været populært senest. Også naturlige brugskunstartikler i træ, eller lignende har også været meget populære.

Det er ikke unormalt at man går efter at skabe en ren og genkendelig linje i hele hjemmet, sådan hvis man eksempelvis anvender en grøn farve i stuen, soveværelset og køkkenet – så bliver den også meget logisk brugt på badeværelset. Afhængig af hvor dygtig man lige præcis er til denne disciplin, er det også meget moderne at kombinere farver, sådan der måske ikke visuelt er en rød tråd, men udtrykket spiller 100%.

Et af de brands som gør det rigtig godt inden for brugskunstgenren, og især i forhold til nipsgenstande er Bloomingville. Bloomingville er et dansk firma med en tæt kærlighed til den nordiske stil. Alle deres møbler bliver blandt andet designet og produceret i Europa, for at kunne opretholde den her tryghed og sikkerhed i hele processen.

Det gode ved Bloomingville er at de har en høj kendskabsgrad på det danske marked, hvilket også ses i deres styles. De tør at gå forrest, og somme tid er det også det som skal til for at kunne differentiere sig på et dynamisk marked. Også inden for indretning til badeværelset.