I de senere år er foam-rolleren blevet meget populær, og grunden til det er, at du med en foam-roller kan vinke farvel til ømme muskler og stive led. Der er altså en række fordele ved en foam-roller, og fem af disse fordele får du remset op her.

God blodcirkulation

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at have en god blodcirkulation. Derfor er det en god idé at sørge for at opretholde bevægelsen i blodet. Dette kan effektivt gøres ved hjælp af massage med en foam-roller, da man her sørger for, at musklerne får ilt.

Sig farvel til ømhed

Med en foam-roller kan du vinke farvel til ømme muskler omgående. Når du masserer dine muskler med en foam-roller, bliver de mindre ømme, da blodcirkulationen i dem øges.

Forebyggelse af skader

Ønsker man at forebygge eventuelle skader, kan dette gøres ved hjælp af massage med en foam-roller. Du kan bruge din foam-roller til at massere dig med, og du kan også bruge den, når du strækker ud. Dermed sørger du for at øge blodcirkulationen, og du sørger ligeledes for at blødgøre dine muskler efter en hård omgang træning.

Du bliver smidig

Massage med en foam-roller er tilmed med til at gøre dig smidig. En foam-roller forbedrer nemlig elasticiteten i din krop og muskler, så du bliver gjort endnu mere smidig og fleksibel.

Farvel til stress

Udover at foam-rolleren gør nogle effektive ting for dig fysisk, har den tilmed også den fordel, at den mindsker stress i din hjerne. De fleste mennesker har prøvet at have stress i en eller anden form. Dog kan man med en foam-roller reducerer mængden af stresshormoner i kroppen.

Bestil din foam-roller her

Mangler du en foam-roller, kan du bestille den her. Er du den type, der ofte er ramt af stress eller ømme muskler, er det på tide at vinke farvel til begge dele. Din nye foam-roller modarbejder disse belastninger, så du kan sige goddag til et stress – og smertefrit liv.