Fotogaver som kan pynte i stuen, entreen eller på badeværelset

Hvis du leder efter en god værtindegave som ikke er en flaske vin eller en buket blomster, så læs med her. Du kan nemlig bruge billederne fra din egen smartphone til at lave både flotte og sjove gaver. Personlige gaver kan pynte i hele huset, og her får du inspiration til hvordan du giver en gave som modtageren bliver glad for.

Pynt til stuen

En stue kan have mange funktioner. Der er ofte både spisebord, sofa og tv og alverdens opbevaring. Samtidig er det rummet hvor man oftest har sine gæster, og det skal det gerne se pænt og indbydende ud. Af samme grund skal en fotogave til stuen gerne være noget man vil vise frem.

Der er mange muligheder for at lave flotte og brugbare fotogaver. Det kan være et billede du får printet på en plakat og indrammet, som modtagerne kan hænge op på væggen. Du kan lave et enkelt foto i stort format eller lave det som en collage. Det er dog vigtigt at både stilen og farverne passer ind, hvis det er noget de skal have hængende længe.

Du kan også være lidt mere kreativ ved at lave en flot fotobog, de kan have liggende fremme. Eller du kan få printet et sødt motiv på et pudebetræk til pyntepuderne i sofaen. Hvis de trænger til nye krus, kan du få lavet et sæt med et til hver i familien med billede og navn på.

’Velkommen’ i entreen

En fotogave til entreen må gerne være noget som siger ’velkommen’ når man træder indenfor. Det kan f.eks. være et skilt med et af dine egne billeder som motiv og en imødekommende hilsen. Du kan også lave et billede af familien du besøger, sammen med en kort tekst der fortæller noget om dem.

En tredje mulighed er at lave noget funktionelt til entreen. Det kan være en paraply eller nøglering med et sødt billede på, eller en måtte med et sjovt motiv som man ser med det samme.

Mange har desuden deres indkøbsnet i entreen som er klar til at tage når de skal ud og handle. Så hvorfor ikke forære et net med et personligt foto, som kan hænge klar ved døren? På den måde kan du give en gave der samtidig minder dem om at gøre noget for miljøet, og som kan bruges i hverdagen.

Sjov på badeværelset

Badeværelset er sjældent det hyggeligste rum i huset, så måske kan det peppes lidt op med nogle sjove billeder. Det kan enten være et foto du selv har taget, eller en plakat fra en tegneserie. Et sjovt skilt på døren der fortæller at det er WC’et kan også være en god idé.

Husk at badeværelset er et vådrum, så både billede og ramme skal kunne tåle fugt, og der skal gerne være et lag glas eller plastik foran selve billedet for at beskytte det.

Endnu er mulighed er at give håndklæder som fotogaver. Så har du igen en gave der kan bringe smil fordi det er personligt, og som kan bruges til noget nyttigt.

Comments are closed.

powered by Typeform