Giv haven et lækkert pift

Det kan være svært at se hvad der lige mangler for at gøre haven en smule hyggeligere. Det er nemlig ikke altid der er plads til mere i haven, men der er altid plads til hygge, hygge er det der skabes i haven de sene sommeraftener, hvor ungerne er lagt i seng, og et glas vin nydes.

Nye planter

Der er altid plads til nye planter, plantelivet er altid det hele værd. Vi skal tænke på vores miljø, det bliver bare meget bedre med flere planter, så længe de har det godt har vi det godt. Det er bare sådan det er, vi kan ikke lave om på hvordan det er. Elsker du planter, så få fat i en masse, kør på genbrugspladsen, der er sikkert nogle der fortjener et nyt hjem, som alligevel skulle smides ud. Hvis du vil bruge penge på noget, så kom i gang og få fat i de forskellige planter du mangler, noget med farver som skaber glæde hos din familie og dig.

Skulpturer

Det er altid en god ide med skulpturer i haven, hvis du er til det. Forskellige skulpturer af jern er altid smukke, sæt den forskellige steder, eller en gammeldags vandpumpe, med en balje under. Det er også blevet utroligt populært, så det er bare med at komme i gang. De kreative evner skal vises, og de gamle moderne ting hører til i haverne, så få fat i forskellige gamle rustne ting. Det kan være alt fra en hestesko, til en anden skulptur. Vær kreativ, tag i genbrug, og få fat i hvad du har behov for. Du må gerne tænke kreativt, der er nemlig intet bedre end at tænke kreativt og ikke mindst anderledes. Du behøver ikke have gjort dig nogle tanker, der skal nok være plads til det du vil have i haven.

Comments are closed.

powered by Typeform