Er du i humør til at give din bolig nyt liv? Er du træt af, at haven halter, og at du aldrig fik gjort noget ved den afskallede maling på facaden? Sommeren er tiden, hvor du virkelig kan give din bolig en opfriskning.

Lav forandring med en klat maling

Vil du have en enkel løsning til en stor forandring, så køb noget maling og begynd at mal dit hus. En klat maling kan gøre en virkelig stor forandring, og du vil helt sikkert blive glad for det. Så længe det er godt vejr, er det også et rigtig hyggeligt sommerprojekt, hvor hele familien faktisk kan hjælpe til.

Helt ny have

Kan du bedre lide at bruge tiden i din have? Er du vild med at plante blomster, og med at gå og tage tingene i dit eget tempo? Så kan du bruge din sommer på at gå og anlægge helt ny have mere eller mindre. Du kan gå i gang med alt, du har lyst til. Er du til store projekter, kan du lægge ny terrasse eller fælde træer alt afhængig af, hvad din have trænger til. Hvis du vil have børnene mere med ud i haven, kan du også bruge en dag på at sætte en havetrampolin op. Den vil børnene helt sikkert elske og komme til at bruge mange timer på. Se mere på trampolinguiden.dk.

Nye vinduer

Hvis dit hus trænger, og du for alvor vil sætte et sommerprojekt i gang, så kunne du også få nye vinduer i dit hus. Det vil virkelig gøre meget for husets ydre, hvis det altså vel og mærke trænger. Det kan give helt nyt liv. Det er en af de mere omkostningsfyldte idéer, men til gengæld er det noget, der vil gavne dig i mange år fremover.