Håndmixer Test

En god håndmixer er et rigtig godt værktøj i køkkenet. I denne håndmixer test, finder du nogle af de bedste håndmixere. De er selvfølgelig testet ud fra hvor godt de gør deres arbejde, nemlig at røre og piske og så er design og enkelte andre ting også taget med i vurderingen.

Se hele udvalget af håndmixere her

OBH Nordica Håndmixer

Se håndmixeren her

Den første model under luppen i denne håndmixer test, er fra OBH Nordica. Den har gode snoede piskere, hvilket er rigtig fint når man f.eks. skal piske flødeskum og vil have god luft og volumen i skummen. Håndmixeren har 5 forskellige hastigheder, som kan reguleres og motoren er på 300 watt. Den leverer egentlig et fint stykke arbejde når det kommer til dej og lidt tungere ting og man kan tage turbo-funktionen i brug, hvis det er nødvendigt. Designet er meget neutralt, som man kender det fra mange andre håndmiksere, men den er til gengæld ret nem at rengøre pga. dette.

håndmixer test 2013

Meget for pengene

Pris: 299 kr.

Motor: 300 watt

Hastigheder: 5


Morphy Richards Håndmixer

Se håndmixeren her

Den næste model i håndmixer testen, er fra Morphy Richards. Mærket klinger måske ikke helt så velkendt for de fleste danske husmødre, men de har lavet en håndmixer med et rigtig flot design. Spørgsmålet er så, om den kan bruges til noget? Mixeren er meget robust og rigtig god at håndtere. Den ligger godt i hånden både når du pisker og rører, hvilket den klarer ganske udemærket. Den kan godt blive lidt varm, hvis du har gang i en større og måske lidt sej dej, men generelt er det en rigtig god håndmixer. Hvis du går op i, at dit køkkenudstyr også gerne må have lidt stil og ikke bare være hvidt, gråt og kedeligt, så er det måske sådan en model du skal have fat i. Designet er i top og funktioner og brug godkendt.

god håndmixer til dej og skum

Flot og stilren

Pris: 599 kr.

Motor: 300 watt

Hastigheder: 4


Philips Håndmixer

Se håndmixeren her

Dette er den billigste variant i vores håndmixer og er fra Philips. Den har en kraftig 350 Watts motor og klarer både deje og skum overraskende godt. Når man tænker på den billige pris på kun 249 kroner, så får man faktisk en hel del håndmixer for pengene. Godt nok må vi sige, at den ikke ser så prangende og fancy ud, men den klarer jobbet til ug. Der er 3 forskellige hastigheder og der medfølger forskellige kroge og piskeris, som du kan udskifte. Går du ikke så meget op i hvordan din håndmixer skal se ud, så vælg denne model fra Philips. Den klarer opgaverne rigtig godt og så til en formidabel pris – det må siges at være ganske godt.

philips håndmixer

God og billig

Pris: 249 kr.

Motor: 350 watt

Hastigheder: 3


Kenwood Håndmixer

Se håndmixeren her

Den sidste model i testen er en håndmixer fra Kenwood. Den ser super godt ud med et rigtig flot design, som kan fås i flere forskellige farver. Her på billedet er lige den røde, men den kan også fås i grå eller hvid blandt andet. Håndtaget er rigtig godt og gummiet gør at den ikke glider så let i hånden på dig, når du pisker eller rører. Den har testens kraftigste motor på hele 400 Watt og den gør det også ret godt når det kommer til at arbejde nede i røreskålen. En smart ting ved denne håndmixer er desuden, at du kan gemme ledningen væk inde i håndmixeren. Det er rigtig praktisk og du slipper for at skulle sno den rundt om apparatet eller have den hængende løst ved siden af – godt tænkt! Den er lavet i aluminium og gøres derfor let rent og man føler virkelig at der er tale om et kvalitetsprodukt, når man har den i hænderne. Vil du have det bedste af det bedste, så køb denne håndmixer fra Kenwood.

kenwood håndmixer bedst i test

Super kvalitet

Pris: 744 kr.

Motor: 400 watt

Hastigheder: 5

Konklusion

Hvad skal man så vælge? Generelt er det nogle gode modeller, som er repræsenteret i denne håndmixer test. Hvilken der er den bedste for lige præcis dig, er meget svært at sige og du bør nok tænke lidt på dine behov og krav først.

Måske vil du have en billig håndmixer der bare klarer jobbet og ellers ikke går så meget op i, at den ser fræk og godt ud. Man kan jo trods alt sige, at funktionen kun er at røre eller piske. Noget du jo rent faktisk kunne gøre med hænderne, men bare ikke gider fordi det tager for lang tid og i øvrigt er besværligt og hårdt i længden. Derfor gør det ikke noget at den er lidt kedelig i det og det er heller ikke hver dag, at man lige står og skal piske 10 liter flødeskum til kaffen (overdrivelse fremmer forståelsen). I det tilfælde bør du købe enten OBH’s eller Philips håndmixer. Især den fra Philips leverer rigtig godt for pengene og du bliver sjældent skuffet, hvis du bare er ude efter funktionen.

Går du derimod lidt mere op i, at det også gerne må være lidt smart, så er der heldigvis de to andre modeller. Kenwood mixeren er rigtig lækker og det er også lidt mere feminint og personligt at den kan fås i f.eks. den røde farve. Det er selvfølgelig meget individuelt om man går op i dette, men muligheden er der i hvert fald. Derudover passer disse modeller måske også lidt mere ind i det moderne køkken. Rigtig mange husmødre har efterhånden køkkenmaskiner, kaffebryggere og hvad ved jeg, i alle mulige farver og smarte designs. Det hele skal jo hænge sammen og håndmixeren er trods alt en vigtig del af enhver seriøs køkkenentusiasts værktøjskasse!

Hvordan laver man en håndmixer test?

I denne test er der fire forskellige håndmixere med. Det idéelle ville jo selvfølgelig være, at mixere fra alle mærker og i alle varianter blev testet og stillet op imod hinanden, men det ville kræve rigtig meget tid – nok også for meget til at det ville være arbejdet værd. I testen her er håndmixerne valgt, så de ikke ligner hinanden alt for meget og har nogle forskellige måder at klare opgaverne på og til forskellige priser. På den måde får du et bedre overblik over “håndmikser-markedet” og kan nok også nemmere træffe dit valg. Leder du efter flere tests, kan Tænk anbefales. Der findes desværre ikke én for dette område endnu, men mon ikke det kommer.

Vil du teste din egen håndmixer i praksis, kan du nemt gøre det derhjemme i dit eget køkken. Find et stopur frem (evt. mobilen) og test så hvor lang tid det tager at klare forskellige opgaver. Det kan være at piske flødeskum, røre en dej eller hvad du nu lige finder på. Gør det evt. med din gamle mixer og så igen når du har fået købt en ny. På den måde kan du også se om du virkelig har fået et bedre produkt, eller du hellere skulle have holdt fast i den gamle model. Derudover er det også altid rigtig sjovt at lave sådan nogle små eksperimenter i hjemmet – man lærer noget nyt hver gang.Det er også en god måde at “vænne sig” til sin nye håndmixer på, så første gang du skal bruge den ikke lige er når der kommer 10 vigtige gæster og du akut skal bruge maskinen!

Kan man ikke bruge noget andet?

Hvis du nu synes, at håndmixere ikke er så charmerende og ikke lige passer ind i dit hjem og køkken, må du jo finde på noget andet. Der findes flere forskellige (sjove) produkter og maskiner som kombinerer flere funktioner i én. Fælles for dem er dog, at det typisk er en halv løsning. Skal du have rørt eller pisket noget er det bedste redskab en håndmixer. Nogle køkkenmaskiner kan måske hjælpe dig lidt på vej, men det er meget forskelligt hvad de kan og så koster de typisk en halv bondegård, så det skal vi nok ikke bevæge os ind på.

Skal du røre, piske osv. – brug en håndmixer!

Alternativt kan du jo bare bruge et almindeligt piskeris og så ellers bare gå i gang med nogle kræfter, tålmodighed og slid. Det er bare ikke så smart og tager så forfærdeligt lang tid. Bedøm selv!

Jeg håber du er kommet lidt nærmere dit valg af håndmixer og at du ender med at blive tilfreds med den du får købt. Og så er det jo ellers bare med at komme i gang med at piske noget flødeskum, røre noget dej og i det hele taget lave noget lækker mad – god fornøjelse!

powered by Typeform