Er du glad for at fiske, så ved du også, at det er alfa og omega med ordentligt grej. Det kan du finde hos lystfisk.dk, som har al slags udstyr.

Er der noget, du aldrig må gå ned på, hvis du er til havfiskeri, så er det et par ordentlige vaders. Det behøver man sikkert slet ikke fortælle dig, hvis du allerede har prøvet kræfter med havfiskeri.

Klassiske vaders, du ikke går fejl i byen med

Et godt bud på nogle klassiske vaders er Neopren Waders, som du kan finde hos lystfisk.dk, der især hører den kolde fisketid til. De sørger for, at du kan holde varmen, hvad enten de kommer fra Berkley, Rapala, Scierra eller kinetic. Her kan du i hvert fald være sikker på, at du får et par vaders, der er slidstærke, vandtætte og åndbare, som er nogle af de vigtigste funktioner, et par vaders gerne skal have.

Andet tilbehør til fiskeri

Du kan også finde den komplette fiskerjakke hos webshoppen lystfisk.dk, som blandt andet kan bruges som vadersjakke, hvis du gerne vil gøre dig i havfiskeri.

Lysfisk.dk er en webshop, der hjælper dig med at blive 100 procent klar til en dejlig fisketur, da de har udstyr til alt fra havfiskeri til spinnefiskeri, put and take, fluefiskeri og meget andet. De har en fysisk butik i Randers med et meget stort lager, hvilket betyder, at de kan tilbyde dag-til-dag-levering, så længe du bestiller dine varer inden kl. 14, og så har de tilmed prisgaranti, sådan at du kan være sikker på, at du får dine vaders til den billigst mulige pris.