Er du en rigtig fashionista, som ikke helt kan bestemme dig om, hvilken stil din bolig skal have. Elsker du at ændre stilen i dit hjem, i forhold til trends og årstiderne. Er det dog efterhånden blevet svært at huse alle de stilarter, og overvejer du sommetider, at komme af med det hele.

Herunder finder du en guide til, hvordan du kan holde styr på alle de forskellige møbler, og hvor de kan opbevares.

Et opbevaringsrum er slet ikke så tosset.

Hos Boxit har de opbevaringsrum til alle behov. Om du blot har brug for lidt ekstra opmagasinering, eller om du besidder alt for mange møbler, som du ikke længere har plads til. Du kan, hos Boxit, finde opbevaringsrum i alle størrelser, sådan at du ikke skal bekymre dig, om der er for meget eller for lidt plads. Prisen afhænger naturligvis af størrelsen af depotrummet. Det kan være utroligt stressende at have en milliards forskellige møbler derhjemme, som enten fylder eller kælderen, eller står hist og her i din bolig.

I et depotrum kan du opbevare alt, du gerne vil gemme, men som du måske ikke lige har brug for på nuværende tidspunkt. Dette behøver selvfølgelig ikke kun at være gamle møbler. Det kan være alt fra gammelt ski- eller teltudstyr, som du ikke får brugt i den nærmeste fremtid, eller måske en masse børnebøger, du har fået af familien, som du ønsker at dine kommende børn skal have glæde af. Måske har du arvet et antikt møbel af et afdødt familiemedlem, som du ikke kan nænne at smide ud, men simpelthen ikke har plads til længere.

Sikre og billige opbevaringsrum, som kun du har adgang til

Hos Boxit er der ingen grund til bekymring. De tilbyder opbevaring til billige priser, hvor du trygt kan opbevare dine ting. Du er nemlig den eneste, som har adgang til dit rum, da ingen af medarbejderne har en nøgle til dit rum. Derudover er alle anlæg både videoovervågede inden- og udenfor og indhegnede hele vejen rundt. Det er deres førsteprioritet at holde kunderne trygge, da mange af dine ting kan være personlige, eller gemme på en historie, hvilket gør at et indbrud ville være hjerteknusende. Derudover skal du bestemt heller ikke bekymre dig om prisen. Prisen afhænger, som sagt, af størrelsen på rummet, men disse priser er altså altid til at hamle op med.