Hjælp til rygestop? Tag skridt for skridt omhyggeligt

Det kan være meget svært og omfattende, når man skal stoppe med at ryge, da det er blevet til en hyggelig vane at tage sig en smøg med vennerne, kollegaerne, kæresten eller lignede, hvilket også er en af hovedårsagerne til, at mange har svært ved et rygestop. Det er derudover alment kendt, at rygning er usundt for lungerne, hvor alt røgen hovedsageligt er synderen, men begge disse problemstillinger, kan man komme til livs ved en e-cigaret, hvor man undgår røg i lungerne, mens man stadig kan tage de hyggelige pauser med vennerne, kollegaerne og lignende.

e-cigaret

Rygestop kan hjælpes på vej af en e-cigaret

Man kan få e-cigaretter med og uden nikotin, og når man går direkte fra normale cigaretter til e-cigaretter, kan det være en fordel at vælge e-cigaretten med nikotin i, således man ikke tager skal stoppe med nikotinindtaget med det samme. Herfra kan man så gå lidt ned i forbrug, da det er muligt at få sig nogle e-cigaretter med mindre nikotin i, hvorfor man til sidst kan være heldig og benytte e-cigaretter helt uden nikotin. Det er altså nemmere at lave en nedtrapning med e-cigaretter, da man altså kan styre indholdet af nikotin og til sidst kvitte nikotinen helt og aldeles.

En af de andre fordele ved e-cigaretten er, at den kan fås i mange forskellige smage – modsat den normale cigaret, der blot tilbyder tobaksrøg i forskellige varianter. Her kan det være en fordel at prøve sig frem i de forskellige smage, således man kommer frem til den smag, man finder bedst mulig.

Råd og vink til at finde den rette e-cigaret

Der findes en del forskellige typer af e-cigaretter, da der både findes de tynde ’cigalikes’, normale enheder med synlig væskebeholder eller de helt store ’mods’, der er mere avancerede enheder. Der er forskellige fordele forbundet med valg af de forskellige typer af e-cigaretter, og er man eksempelvis fast besluttet på at kvitte smøgerne, kan det være en fordel at investere i noget større og bedre udstyr, men hvis man stadig er lidt usikker på det, kan man vælge de mindre og mere økonomiske ’cigalikes’. Find en e cigaret butik lige her.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform