Hold kontakten, når du får en ny iPhone

Noget af det værste ved en ny telefon er at miste alle sine kontakter. For det fantastiske ved teknologien er, at det er lettere end nogensinde at genskabe og holde kontakten. Men når det så forsvinder, så bliver det et problem, for det bliver hurtigt rigtig mange telefonnumre og navne, der smutter. Hvis det er en arbejdstelefon, bliver det måske kritisk, for hvis du står og skal have fat i en kilde, en leverandør eller en medarbejder, så plejer det at være hastende. Det, du kan gøre, hvis du vil holde kontakten, er at genskabe kontakter på iPhone. Det er ikke særligt svært, og når du genskaber kontakter på iPhone, så slipper du for at skulle forsøge at få alle kontaktinformationerne tilbage.

Apple hjælper dig med at genskabe kontakter på iPhone

En af de største grunde til, at iPhones er så populære, er, at de er strømlinede. De snakker sammen med Apples andre tjenester, og det gør de også, når du vil genskabe dine kontakter. Du kan nemlig bruge nogle af Apples tjenester til at genskabe ikke bare kontakter men meget af dit indhold på din iPhone. Det betyder, at du får en ny telefon, men du beholder meget af informationen fra den gamle. Se guides for at få helt styr på, hvordan du bedst benytter dig af Apples tjenester.

Gendan dine kontakter manuelt

Hvis du ikke har lyst til at benytte dig af Apples tjenester, kan du gøre det manuelt. Det er dog bedst at bruge Apples egne tjenester til at genskabe kontakter på iPhone, fordi de har funktioner, som er beregnet til det. Men hvis du insisterer på at gøre det selv, kan du også det. Det kræver lidt mere teknisk snilde, og du skal benytte dig af guides, så du ikke ender med at gøre noget forkert. Uanset, får du dine gamle kontakter tilbage.

Comments are closed.

powered by Typeform