Enhver ejendom kræver vedligehold i form af både rengøring og reparation for at holde sig frisk og pæn at se på. Vedligehold er desuden nødvendigt for at forlænge levetiden på ejendommen, mens godt vedligehold også er med til at øge værdien af din ejendom, når den en dag skal sælges.

Det gælder både for ejendomme på landet og for ejedomme i byerne. Hvis du ejer en stor ejendom i byen, vil vedligehold og rengøring dog kræver mere end det, du som ejer kan klare, og det er derfor en god idé at få hjælp fra professionel ejendomsservice.

Med ejendomsservice kan du bl.a. få en fast vicevært, som vil tage sig af alt det praktiske i forbindelse med rengøring og vedligeholde af din ejendom. En vicevært kan således klare det hårde arbejde, mens din ejendom vil blive vedligeholdt og rengjort til perfektion.

Derfor skal du have en vicevært

En professionel og erfaren vicevært kan klare det meste, og vedkommende kan således være din ejendoms altmuligmand, som kan klare problemer, når de opstår.

Med en vicevært får dine beboere mulighed for at have en fast kontakt i ejendommen, som de altid kan hive fat i, hvis et problem opstår – også i akutte situationer. Derudover er viceværtens opgave bl.a.:

  • At foretage alment syn af ejendommen for at sikre dens helbred
  • At foretage småreparationer når det bliver nødvendigt
  • At vedligeholde både indendørs og udendørs arealer
  • At foretage flyttesyn
  • At opsætte navneskilte
  • At føre tilsyn med storskrald og lignende
  • At administrere ejendommens nøgler og andre adgangssystemer

Og skulle der opstå en situation, hvor viceværten ikke kan klare problemet på egen hånd, så er fordelen ved at samarbejde med en professionel ejendomsservice, at der altid står samarbejdspartnere klar til at ordne opgaver inden for håndværk, vvs og el, når din ejendom kræver det.