Hvad skal du overveje, når du skal have ny terrasse?

Savner du et sted i haven, hvor familien kan samles til en grillaften, eller hvor du selv kan nyde din morgenkaffe en forårsdag? Hvis du ikke har en terrasse, er det den perfekte løsning. Eller måske du allerede har en, men en der aldrig bliver brugt, fordi den er gammel og slidt eller ligger et forkert sted. Først du går i gang med din terrasse, er det værd at tænke over nogle forskellige ting.

Hvilke materialer er du vild med?

Når først beslutningen om en ny terrasse er taget, er det tid til at finde ud af, hvordan den skal se ud. Du er nødt til at beslutte, hvad den skal laves af. Du kan både lave en terrasse af træ, fliser eller noget helt tredje. Valg af materialer kan bl.a. afhænge af, hvordan dit hus ser ud og hvad der ville passe dertil.

Hvordan skal den se ud?

Dernæst er det tid til at designe terrassen nærmere. Hvor stor skal den være? Hvilken form skal den have? Det afhænger meget af, hvad den skal bruges til. Er det primært en terrasse til mange mennesker og grillaftener, er det en god idé, at den er til den store side. Er det til gengæld en terrasse, der mest skal benyttes af dig selv til en kop kaffe, behøver den ikke være så stort.

Hvor skal den placeres?

Når først du ved, hvordan den skal se ud, skal du finde ud af, hvor i haven den skal være. Her kan du tænke solen med ind i det. Hvor er solen, når du vil sidde på din terrasse? Måske det er afgørende hvilket hjørne af haven, terrassen er i.

Hvem skal lave den?

Vil du gerne selv lave den, eller har du det bedst med at få en anden til det? Så kan du kontakte en entreprenør i Nordjylland.

Comments are closed.

powered by Typeform