Hvilken gulvbelægning passer bedst til dig og dit hjem?

Det kan være svært at vælge den rigtige gulvbelægning, når man skal have lagt nyt gulv eller bare gerne vil ændre lidt derhjemme. Der findes nemlig mange muligheder. Herunder kan du få et overblik over nogle af de muligheder, der er inden for gulvbelægning.

De forskellige typer

Trægulv
Der findes mange varianter af trægulve, og det vigtigste er, at du vælger en træsort, der passer til din bolig og indretning. Derudover så bør du også vælge en træsort, der kan overfladebehandles, og plejen bør passe til dit behov i hverdagen. Trægulvets slidstyrke og vedligeholdelse afhænger af træsorten og behandlingen.

Vinyl
Vinylgulv kan ligne et stengulv, trægulv eller klinker. Dermed er der mange muligheder. Det er en gulvtype, der er nem at lægge og skifte ud efter behov. Derfor er dette en gulvbeklædning, der er god til for eksempel køkken, entré, gang og bryggers.

Flise- og klinkegulv
Hvis din bolig trænger til fornyelse eller bare et lille løft, så er fliser og klinker et populært valg. Dette skyldes, at de nemt kan ændre udtrykket i dit hjem. Et flise- og klinkegulv er flot og praktisk. Ved at bruge små fliser, kan du få et rum til at virke mindre, og store fliser kan få rummet til at virke større.

Tæppe
En anden måde at beklæde sit gulv er med et tæppe. Tæpper kan give en hyggelig stemning, og så er det med til at absorbere lyde. Et tæppe kan især være rart at have inde i soveværelset, fordi så rammer dine fødder noget varmt og blødt, når du stiger ud af sengen.

Søg professionel hjælp

Hvis du stadig ikke helt ved, hvilken type gulvbelægning du skal vælge eller ikke ved, hvordan du lægger gulve eller tæpper, så bør du søge professionel hjælp hos Colourplus, der har en butik i både Næstved, Nakskov, Nykøbing F og Vordingborg.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform