Hvor handles de gode sommerhuse?

 

Hvis man holder af at holde sommerferie i Danmark, kan et sommerhus måske være værd at investere i.

Der findes mange attraktive lokaliteter i Danmark hvor man kan købe sommerhuse. Især ved Vesterhavet, langs den lange kystlinje, er der rigtige mange spændende sommerhuse.

Nogle områder som har en øget attraktion, er blandt andet Rømø, Hvide Sande og Søndervig. Rømø er en dansk ferieø, der årligt besøges af rigtig mange tyske turister – og den stigende interesse fra både udenlandske og danske turister har også gjort at sommerhusmarkedet på Rømø går rigtig godt i øjeblikket.

Dette er også noget man mærker, når man taler med de lokale ejendomsmæglere.

Der er mange grunde til at købe et sommerhus

Et sommerhus besidder mange fordele. Det er en god løsning, for at komme væk fra en stressende hverdag og lade hjernen falde til ro.

Det gode ved et sommerhus kontra en campingplads, er at man typisk har et større område for sig selv, hvilket giver en følelse af lidt mere privatliv. Om man har en præference for camping, eller et sommerhus er meget individuelt. Det handler lidt om hvad man trives bedst ved som person og familie.

Kan man tjene penge på sit sommerhus?

Hvis man har hænderne skruet godt sammen og lyst og tid til at renovere et sommerhus, kan der godt være en økonomisk bonus at hente. Det er dog essentielt at huske på, at boligmarkedet altid går op og ned – og lige netop med sommerhuse, så er det oftest et hus man vælger at investere i, når økonomien går godt.

Ejer man et sommerhus, er der nogle forskellige måder hvorpå man kan hente sin investering hjem igen, hvis det er med øje for fortjeneste man køber et sommerhus.

Dette kan man gøre igennem videresalg, eller sommerhusudlejning, hvor de sidstnævnte er den typiske.

Udlejningsreglerne i Danmark, er også noget man forsøger at gøre endnu mere lempelige, for at få endnu flere danskere til at udleje deres sommerhus, og dermed være med til at sætte yderligere gang i turismen i Danmark.

Tjek placeringen inden køb

Inden man investerer i et sommerhus, er det vigtigt at man tjekker placeringen. Det gælder om at finde en placering, hvor der er udvikling i det omkringliggende område. Et sommerhus vil oftest være en langtidsinvestering, medmindre man har for øje at renovere og videresælge huset med det samme.

I 2018 var der en stor tilgang i forhold til sommerhusudlejning i Danmark. Denne trend tror man faktisk fortsætter, hvilket de mange sommerhusejere og udlejningsbureauer naturligvis sætter stor pris på. Ydermere er det også noget der betyder kroner og øre i statskassen, der kommer til gavn for os alle sammen.

 

 

Comments are closed.

powered by Typeform