I Danmark har vi desværre en utrolig lang periode med kedeligt og gråt vejr. Derfor kan det være interessant at undersøge mulighederne for at flytte til udlandet og lidt varmere himmelstrøg.

Vi vil her fortælle jer lidt om en af mulighederne, Costa Del Sol i solrige Spanien.

 

Tæt på vandet

Costa Del Sol er en strækning på hele 200 km. langs kysten i den skønne region Andalusien. Til de lidt yngre er der den utrolig populære og trendy by, Marbella, som er kendt for et aktivt natteliv og indkøbsmuligheder. Hvis målet er et mere klassisk sted, med skøn kultur så kan byen Torremolinos være endestationen.

 

Costa Del Sol har mange utrolig lækre sandstrande, korte som lange. Det kan også variere mellem groft og fint sand, alt efter hvad du er til.
Området er samtidig kendt for deres fremragende golfbaner, som helt klart er et besøg værd.

 

Kultur

Andalusien er kendt for at have samt fremvise deres fremragende spanske kultur.
Blandt andet er det Andalusiske køkken kendt hele verdenen over, og regnes blandt mange for at være blandt den absolutte top i Spanien. I det Andalusiske køkken bliver der ofte serveret lækkert tapas, i både lokale som internationale restauranter. Med en placering så tæt på vandet, kan der også findes mange fremragende fiskerestauranter.

 

Hele området er præget af en smuk natur, som er indkapslet af idylliske bjergbyer, enorme katedraler og smukke mauriske slotte. Fra Costa Del Sol er der ikke langt til smukke Gibraltar eller storbyer som Sevilla og Granada.

 

Få hjælp til bolighandlen

Det kan være besværligt at handle med udenlandske ejendomme, men heldigvis er der danske firmaer der specialiserer sig netop i dette. Ofte kan det være problematisk med udenlandske ejendomshandlere, da de ofte kræver penge under bordet og har uortodokse handelsbetingelser.

Derfor kan du med fordel kontakte Qvist International for at du kan få hjælp til at købe bolig i skønne Costa Del Sol. Med et dansk firma sikrer du dig at få den rette vejledning og kvalitet i handelen, når du skal købe din bolig i det smukke Spanien.