Kategori: Køkken (Side 1 af 3)

Sådan får du fat i nye redskaber til dit køkken

Har du længe gået og tænkt over, om det kunne være en god idé at købe noget nyt køkkenudstyr? Er der noget specifik køkkengrej, som du har haft i tankerne? Eller har du slet ikke fået tænkt over det? Uanset hvilken situation det er, som du befinder dig i, så kan det aldrig skade med noget god hjælp. Der er mange danskere, som aldrig overvejer at lede efter hjælp, og derfor ofte ender med at stå med en masse problemer, som egentlig ikke er svære at undgå.

Du kan undgå at komme til at bruge alt for lang tid på at lede efter køkkenudstyr ved at modtage noget god hjælp, som du kan finde i denne artikel. Det kan derfor være en meget god idé at læse med her, hvis du gerne vil have fat i nogle vidunderlige køkkenredskaber.

Køb køkkengrej online

Det er aldrig nemt at finde lige det, som man leder efter, i en fysisk butik, og det kan derfor ofte betale sig at bruge internettet. Der er mange forskellige webshops, som sælger køkkenudstyr, men det er til gengæld også de færreste webshops, der har vidunderlige udvalg, og det kan derfor være meget besværligt at finde den helt rette webshop. Hvis du ønsker at finde den helt rette webshop, kan du enten sammenligne en masse forskellige webshops, eller du kan lede efter en anden løsning.

Hvis du leder efter en anden god løsning, er du heldigvis kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig finde en vidunderlig løsning på Gastrobutikken.dk, som har et kæmpe udvalg af køkkenredskaber.

Investér i det nødvendige udstyr

Når du leder efter nyt køkkenudstyr online, er det meget vigtigt, at du altid tænker på, hvad det er for noget udstyr, som du egentlig mangler. Det kan være, at du kommer i tanke om noget nyt, som du mangler.

Find lige det du mangler i dit køkken

Du står måske ofte og mangler en god kniv i dit køkken. En kniv er en meget vigtig del af køkkenet. Du skal næsten bruge den hverdag, så derfor skal den også være god og kunne skære godt. En kniv skal kunne skære kød og grøntsager over på den rigtige måde. Det kan være en rigtig god idé at investere i et helt knivsæt. Så får du alle de knive, du får brug for. Du har jo brug for store-, mellemstore-, små- og brødknive til dit køkken. Knive er ikke det sted, du skal spare på, da det giver meget bøvl, hvis du har en sløv og alt for billig kniv. Et knivsæt er lige det, du går at mangler.

Her kan du finde dit næste knivsæt

Du tænker måske, at det kan være svært at finde lige præcis det knivsæt der passer til dig. Men det er faktisk slet ikke det sværeste. For online kan du højst sandsynligt nemt og hurtigt finde dit næste knivsæt. Online kan du finde mange forskellige knivsæt, så kan du hurtigt vælge, det du bedst kan lide. Du skal heller ikke til at køre ned til en butik, men du kan i stedet sidde derhjemme, og finde det du vil have. Der er intet bøvl ved at finde knivsæt. Find knivsæt fra knivblokken.dk.

Du kan få mange forskellige knivsæt

Der mange forskellige knivsæt der alle sammen ser forskellige ud. Som sagt skal du ikke tage det allerbilligste knivsæt, men tag heller ikke det dyreste med mindre du virkelig går op i knive. Du skal vælge et i mellemprisklassen, så er du sikker på, at du har fået et godt knivsæt til en nogenlunde prise. Så find dit næste knivsæt i dag, så skal du ikke mere have sløve knive.

Sådan laver du nyt køkken på budget

Det kan godt være dyrt at gå ud og få lavet nyt køkken. Hvis du ønsker dig et nyt køkken, men samtidig har et budget, som gør, at du ikke bare kan gå ud i en forretning og vælge dig et helt nyt, findes der stadigvæk en løsning.

Hvordan starter du?

Hemmeligheden bag et nyt køkken på budget er, at du skal ud og være lidt kreativ. Du er nødt til at kigge rundt i dit køkken og vurdere, hvad der er vigtigst at få skiftet ud, eller hvad der trænger mest til det. Når du laver køkken på budget, kan du ikke nødvendigvis skifte alt ud, og derfor må du skifte forskellige elementer ud, som i det store billede giver køkkenet et helt nyt look.

Skift din bordplade

Bordpladen er en så stor del af køkkenet, at en udskiftning af den helt sikkert ville give noget nyt til køkkenet. Hvis du før har været vant til en bordplade af træ, så prøv i stedet en af laminat. Det endelige resultat bliver lidt sjovere, hvis du vælger noget andet, end hvad du er vant til. Du kan finde smukke og funktionelle køkkenbordplader til dit nyt køkken her.

Mal dine køkkenlåger

Noget der virkelig også vil skabe forandring, er hvis du maler alle køkkenlågerne. Det kræver blot, at du finder den rette farve og får taget alle låger af. Så er det bare at starte fra en ende af. Hvis du samtidig giver de nymalede låger nogle nye greb, vil dit køkken komme til at se helt nyt ud.

De sidste detaljer

Til sidst kan du ændre lidt på alle detaljerne rundt i køkkenet. Hvis du altid har haft den samme vase stående på bordet, så skift den ud med en ny f.eks. Den slags ting vil i sidste ende også bidrage til følelsen af et helt nyt køkken.

Nu er det nu, få det køkken du altid har drømt om

Hjemmet er det vigtigste for rigtig mange. Det er både der en stor del af hverdagen foregår, men samtidig er det også stedet hvor man holder en pause fra det hele. I et hjem skal man føle sig hjemme, hvilket kan være svært det første par år man har købt hus, da der altid er en masse ufærdige projekter.

Hjemmets vigtigste samlingspunkt

Køkkenet er ofte et af de største fokusområder hos en familie. Flere og flere bruger mere tid i køkkenet, om man endten er alene, et par eller en større familie. Køkkenet er et samlingspunkt og det er efterhånden blevet mere vigtigt end stuen. Mange ønsker sig det klassikse køkkenalrum, hvor alle kan være samlet og det behøves ikke længere, at være en sur tjans at lave mad. Mange kernefamilier ønsker, at deres børn allerede i en tidlig alder har muligheden for at være med aktivt i køkkenet.

Der er mange krav til et køkkener generelt og alle har deres egen smag, når det gælder indretningen. Der er også mange muligheder, faktisk så mange, som vi er mennesker. Men frygt ikke, der er heldigvis meget inspiration og hente flere steder. Hvis projektet er helt uoverskueligt er det nemt at finde hjælpende hænder til renovering som køkkener, både til design og selve opsætningen.

Finansiering af drømmen

Køkkenet er centralt og det er noget flere gerne vil invistere i. Flere ligger en stor potion penge i renoveringen. Ikke alle har den mængde penge på kontoen med stående fod. Der er heldigvis råd for finansieringen. Det er helt normalt for danskerne at tage et lån, når det handler om vigtige investeringer. For mange er et flot, funktionelt køkken i kvalitet, en nødvendighed. Det kan være svært at overskue lån og at ansøge om lån. Heldigvis er der flere sider som Sparxpres.dk, der gør det overskueligt for dig at sammenligne forskellige tilbud. Mange danskere har en tendens til at tage det første tilbud de kan få fingrene i, det er dog i mange tilfælde langt fra det bedste. Man bliver tit snydt til at betale en høj rente og har i bund og grund ikke råd til denne investering alligevel. Ansøg om lån og gør det hele lidt mere økonomisk overksueligt.

Gør dagdrømmen til virkelighed

Total renovering kræver mange indkøb, mange forskellige steder og det tager oftest meget af ens tid, som man kunne bruge på at rive det gamle køkken ned. Når der er tale om mersalg er det ofte nemmere af indhente en god rabat.

Flere og flere steder har valgt at gøre det nemmere for forbrugerne og samler derfor mange variationer og typer hvidevarer et sted. På hjemmesiden Koekken24.dk kan man indhente inspiration til det fremtidige køkken. Sider som denne gør det nemmere at sammenligne, finde maskiner og hvidevarer, som emhætter og ovne, i samme kvalitet og eventuelt farve. Køkkener er dyre, men hvis man lægger det rigtige forarbejde i, kommer man ikke til at fortryde hverken indsatsen eller investeringen. Det kan tage meget på ens energi, hvis man er en smule perfektionistisk omkring ens hjem, men der er heldigvis meget inspiration at hente flere steder.

Indretning er en populær ting og mange dagdrømmer ofte om muligheden for at rive det hele ned og starte fra bunden. Man kan eventuelt renovere huset i sektioner og starte et helt centralt stede, der hvor man bruger mest tid. Der bliver sjældent et færdigt resultat, da man oftest hele tiden får nye ideer og bliver grebet af processen. Det er et stort projekt, før det hele står færdigt, men alligevel har de fleste lyst til at starte forefra, når man endelig er ved at kunne se et færdigt resultat forude. Trikket er at lave en god base, som man altid kan udvikle på og dermed møblere sit hus indtil man føler man har det perfekte match.

Sådan bliver dit køkken dit nye yndlingsrum

I mange år har dagligstuen været der, hvor flest mennesker har brugt deres tid. Men nu er det tid til at skifte rum. For køkkenet er her, at du spiser alt din mad, og laver din mad. Vi vil også lave et køkken, hvor du har lyst til at være.

Når køkkenet har mulighed for at blive det, skyldes det, at du i dag har en bærbar, tablet og en mobil. Derfor har du ikke længere brug for at sidde i din dagligstue, for det er ofte ikke der, at vi sidder og ser fjernsyn. Du kan især kigge på, hvordan børn i dag bruger alle rum i langt højere grad end voksne gjorde, da de var børn. Det skyldes, at da vi var børn, skulle vi være på vores værelse for at bruge en computer, eller vi sad i stuen for at se fjernsyn. Sådan er det ikke længere.

Derfor bør du også lave alle dine rum om til denne virkelighed. Det første, du bør gøre, er at få et nyt gulv. Her er det bedst med et epoxy gulv, fordi det startede med kun at blive brugt til moderne kontorer, men det er superlet at gøre rent, og derfor er det et rigtig godt køkkengulv. Se mere ved at gå videre til siden her.

Derfor er gulvet vigtigt

Gulvet er vigtigt, fordi det skaber stilen for hele rummet. Da der er tale om et køkken, hvor du risikerer at spilde vand og mad på, er det en god idé at have en løsning, som både giver jer mulighed for at gøre nemt rent og samtidig skabe en fed kontorstemning.

Herefter bør I vælge nogle møbler, som passer bedre til et rum, hvor I skal bruge mere tid. Her er det en god idé med et flot og stort spisebord, hvor I har plads til hele familien.

Overvejer I at få lavet et køkkenalrum?

En af de helt store tendenser inden for boligindretning i dag er at have et køkkenalrum, hvor der er mulighed for at snakke med familien eller gæsterne, imens I står og forbereder maden i køkkenet. Køkkenalrummet bliver ofte samlingspunktet for familien, hvor I på en og samme tid kan få klaret flere af hverdagens gøremål.

 

I kan også få et køkkenalrum

Måske bor I i et ældre hus, hvor køkkenet og stuen er adskilt af en væg. I har snakket frem og tilbage om, hvorvidt det er muligt at rive væggen ned og lave et køkkenalrum. I er ikke i tvivl om, at et køkkenalrum vil passe helt perfekt ind i jeres hus, da det blandt andet vil åbne op for et lækkert lysindfald. Men kan væggen nemt rives ned, eller hvordan skal det lige gøres?

 

Det er altid en god ide at få en professionel til at tjekke væggen, inden I river noget ned. For der er flere ting, man skal overveje i forbindelse med nedrivning af væg. Læs mere om det her.

Skal I bruge en byggetilladelse?

Selvom der blot er tale om en enkelt væg, er der nogle regler om, hvornår I skal have en boligtilladelse eller ej. Bor I eksempelvis i en lejlighed, skal der en boligtilladelse til fra kommunen. Men bor I i et hus, er det kun ved bærende vægge, at I skal bruge en tilladelse. I skal dog stadig huske, at anmelde til kommunen, når I river en eller flere ikke-bærende vægge ned.

 

Få hjælp af en professionel

Er det en ikke-bærende væg, der skal rives ned, er det muligt, selv at gå i kast med det. Men hvis I ikke lige føler, at I selv har mod på det, kan I få hjælp fra et nedrivningsfirma. Er det en bærende væg, der skal rives ned, anbefales det at få hjælp fra et professionelt firma.

Køkkentrends: hvad kommer til at hitte i 2019?

Hvert efterår kommer modeeksperterne med deres bud på, hvilke trends der kommer til at blive de helt store hit i det kommende år, og hvilke tendenser, der vil uddø, i det mindste for en stund. I år er ingen undtagelse – eksperterne har allerede været ude og fortælle, hvad de mener kommer til at trende i 2019 inden for køkkenindretning. Her får du et håndplukket udkast af disse tendenser, så du kan blive inspireret til, hvad du skal have med i overvejelserne, hvis du skal investere i nyt køkken inden for nærmeste fremtid.

 

Ind med de sarte farver farvenuancer fra naturen omkring os

Det har længe været de helt lyse og simple farver, der har domineret i de danske køkkener, dog med nuancer af grå og sort, og gerne sammensat med en rå bordplade af træ eller et andet naturmateriale. I det nye år kommer en ny trend i forhold til farvevalg, dog stadig holdt i bløde farver, nemlig pasteller. De sarte farver, blandt andet nude, mintgrøn, babyblå og lysegul kommer til at hitte i køkkenet, og må meget gerne mikses og matches. Farverne er inspireret af naturen omkring os, og ifølge eksperterne dominerer farver i indretning generelt vores sanseindtryk. Det betyder, at farvepaletten i det kommende år vil tale til vores naturlige side, og bringe naturen mere ind i hjemmene. I smuk forening med de lyse pasteller kommer træbordplader til køkkenet – det varme, brune farver og de naturlige åremønstre går ekstremt godt til de lyse grønne og rosa farver, og vil skabe sammenhæng og harmoni i køkkenet. Der findes bordplader til ethvert formål – her kan du finde bordplader efter mål, så de passer til lige netop dit drømmekøkken.

 

Server maden på service, der understreger retterne

I mange år har kridhvide stel været at finde i stort set alle boliger – åbnede du et køkkenskab hos en tilfældig dansker, ville du med stor sandsynlighed blive mødt af hvide tallerkener, muligvis med lidt mønster på hos de modige. Den nyeste tendens er at bruge mere farverigt service, som kan understrege maden og de forskellige ingredienser i det. Eksperterne mener, at man kan fremprovokere følelser og kreere et minde omkring måltidet ved at bruge farvede tallerkener.

 

Medtænk autentisitet og bæredygtighed

Bæredygtighed er efterhånden et velkendt fænomen, og det ses oftere og oftere i markedsføring og virksomheders branding af sig selv. Der er dog noget om det – vi er nødt til at tænke over, hvordan materielle genstande bliver produceret, og af hvilket materiale, hvis vi vil beholde verden ren og pæn i mange år endnu. Derfor er det blevet trendy selv at fremstille alskens ting til boligen, eksempelvis karklude og viskestykker. Flere og flere virksomheder begynder også at sælge håndlavede produkter, som både er unikke, bærer præg af autentisitet og er produceret med et bæredygtigt mindset – for eksempel er der flere virksomheder, er bruger arbejdskraft fra små landsbyer i verdens fattigste områder, og derved støtter de lokale i disse områder ved at give dem god løn og ordentligt arbejdsvilkår.

Opgrader hjemmet med køl og frys elementer

Efter en så varm sommer med, hvad der virker som store klimaændringer, er der mange danskere, som nok har savnet en aircondition eller lignende. Det er ikke noget de fleste har i hjemmet, fordi man ikke altid er vant til det det varme vejr, men nu med de store ændringer i vejrforholdet, er det næsten noget, man ikke kan undvære. Generelt set er alle elementer inden for køl og frys naturligvis vigtige at have i hjemmet og især i det varme vejr.

Har man brug for hjælp til at installere eller udskifte noget inden for køl og frys eller andre former for elinstallationer, så kan man med fordel kontakte JK El og Køl. De har mange kunder fra Vestsjælland fra blandt andet Gørlev, Kalundborg og Slagelse, og de har selv base i Gørlev. De er især specialiserede inden for køl og frys, og har installeret mange airconditionsystemer i forskellige hjem i Vestsjælland. De kan både opsætte helt nye produkter for dig, men de kan også fjerne eller reparere eksisterende elinstallationer.Læs mere om køl og frys her, hvis du har interesse i enten at få hjælp med eksisterende elinstallationer eller i at få sat noget helt nyt ind.

Køb en ny aircondition og slip for søvnløse nætter om sommeren

Når sommeren nærmer sig, er der mange som frygter de varme nætter, hvor man ikke kan få mange timers søvn, fordi soveværelset er for varmt. Det kan være enormt frustrerende, og en god måde at slippe for de lange varme nætter er ved at få installeret en aircondition. Det kan gøre underværker for ens nattesøvn, og det er vigtigt, at man får sovet igennem, hvis man skal kunne passe sit arbejde og dagligdagen. Sommeren i Danmark bliver varmere og varmere og derfor, er der også flere og flere, som får installeret en aircondition, så varmen ikke skal gå ud over ens søvn og velvære, når man er inden for i hjemmet.

Sådan afvikler du en uforglemmelig havefest

Foråret melder med lidt held sin ankomst, så vi kan bevæge os ud blandt solstråler og nye skud på ny. Når solen dukker op, lyser danskerne automatisk op, og flere fester og sammenkomster afholdes. Det betyder blandt andet bål, øl og festtelt. Men betyder i særdeleshed lækkert mad. Hvis du har planer om at holde næste store fest i haven, kan det være en idé at overveje at booke et cateringfirma, som kan tage sig af de vigtigste fornødenheder. På den måde kan du nyde din fest, og gæsterne ligeså.

Musthaves til en god fest

Om det er en 50 års, et jubilæum eller en afskedsfest – ja så er det essentielt at have nok med drikkevarer og god mad på bordet. Mange vælger at servere en stor buffet da det både er nemt, genkendeligt og prisvenligt. Det kan dog også være, at man ønsker at gøre sig i den mere formelle af slagsen, og bestille 3- eller 4-retters menu til sine gæster. Det er blevet muligt at finde inspiration og bestille mad via online cateringfirmaer i dag. Her kan man som oftest frit vælge og sammensætte den helt foretrukne menu, som passer til anledningen og smagsløgene. Bort set fra musikken og drikkevarerne – ja, og selvfølgelig det rette selskab – så er maden det vigtigste. Derfor er det en god idé at undersøge diverse cateringfirmaer, inden man tager den endelige beslutning.

Vejen til en gæsts hjerte

På nettet er det muligt at finde mange forskellige cateringfirmaer, som søger at stille lige netop dit behov og være medspiller i at støbe den helt rigtige havefest sammen. Hvis du allerede nu har fastsat en dato, og er klar til flere solstråler samt en god menu, så er der ingen tid at spilde. Læs mere om mulighederne for mad ud af huset.

Køb på nettet og spar tid

Flere og flere ting bliver tilgængelige på nettet, så du kan købe ind når som helst. Den helt store fordel ved at købe på nettet er, at du ofte kan spare mange penge, fordi virksomheden sparer husleje. En anden fordel er, at du har et meget større udvalg af virksomheder og derfor bedre kan vælge det bedste tilbud. Selvom der er nogle ting, man skal være opmærksom på, når man handler på nettet, kan det klart betale sig at handle online. Her giver vi dig tre bud på ting, du kan købe på nettet og spare tid.

Årets firmajulefrokost

Fester er en af de mest oplagte ting at købe på nettet. Her kan du nemlig læse om virksomhedens tilbud, tidligere arrangementer og meget mere. Samtidig kan du ofte aftale mange ting over mail, lige når det passer dig. Når du har bestemt dig for den helt rigtige fest, er det bare at gennemføre købet.

Hvis du skal stå for årets firmajulefrokost, kan du blandt andet undersøge eventbureauet Grunkevent. De arrangerer nogle af de største firmajulefrokoster i Danmark, og der er ofte store navne på plakaten. Med Grunkevent kan du købe firmajulefrokoster i hele landet, og de har for eksempel lige udvidet med julefrokoster på Comwell Kolding. Se mere om Grunkevents firmajulefrokoster her.

Dagligvarer

Et online-indkøb, der gør en stor forskel i hverdagen, er dagligvarer. Du vælger blot dagligvarerne på nettet, og så får du leveret direkte til døren. Også det koncept har efterhånden spredt sig til hele landet, så mange mindre byer nu også kan få leveret.

En af de største udbydere er Nemlig.com, men der findes flere på markedet. Før du bestiller, er det en god idé at tjekke fragten og leveringstidspunkt, så du vælger den løsning, der passer bedst til dig. Det er også en god idé at have en klar idé om, hvad du skal købe, så du ikke laver impulskøb. Hvis du ser et godt tilbud, er dette dog også en god mulighed for at slå til, fordi du ikke selv skal slæbe alle varerne hjem.

Mange steder har en beløbsgrænse for, hvornår man får gratis fragt. Her kan du for eksempel nå det beløb ved at købe lidt ekstra toiletpapir, vaskemiddel eller lignende, så I aldrig løber tør.

Brugt bil

Hvis du kigger efter en brugt bil, kan der også være rigtig store fordele ved at handle på nettet. Her kan du nemlig se biler fra mange forskellige forhandlere i dit område, så du finder det bedste tilbud. Du kan også læse anmeldere af de forskellige forhandlere, så du ikke risikerer at blive snydt. Når du skal lave en så stor investering, som en bil er, er det en stor fordel at kunne indhente mange forskellige tilbud fra forskellige forhandlere, så her kan et online-køb virkelig betale sig.

« Ældre indlæg

© 2021 HusHaveFritid

Tema af Anders NorenOp ↑