Kombinér en smagsoplevelse med god atmosfære

Når du er ekstra lækkersulten og har lyst til at forkæle dig selv eller nogle, du kender, kan du med garanti forberede dig på en oplevelse i højeste klasse hos en WabiWabi sushirestaurant. Siden WabiWabi begyndte med at lave sushi, har de modtaget meget ros for engagement og værtskab. De pæne rammer er blot en skygge af maden, som serveres, og med fokus på farver og smag kan du udfordre de fleste af dine sanser på et besøg hos WabiWabi. Rigtige sushi-elskere kan blive nødt til at ligge et visit forbi, og hvis du ikke er bosat i nærheden af hovedstadsområdet eller Roskilde, kan det blive en udfordring, til gengæld er oplevelsen en rejse værd.

sushi roskilde

Byd dine gæster på sushi til dit næste arrangement

Det er umiddelbart ikke de fine restauranter, som leverer mad til selskaber, til gengæld er der kæmpe forskel på det danske og japanske køkken, når der skal spises til et arrangement. Erfarne sushikokke kan producere lækker sushi i uanede mængder, og det kan komme dit selskab til gode. Er du interesseret i at byde dine gæster på en anderledes smagsoplevelse, kan du med garanti overraske og servere sushi lavet af rigtige og autentiske kokke fra en anerkendt sushirestaurant.

“All-you-can-eat” revurderet

Hos en WabiWabi sushirestaurant kan du spise alt, hvad du kan for under 200 kroner. Konceptet kalder de for “keep-it-coming”, og det indebærer, at du bestiller lige, hvad du kunne tænke dig, og får serveret det i samarbejde med en forklaring på, hvad det helt præcist er, du har bestilt. Hvis du kan spise mere, bestiller du bare mere.

Hvis du ikke allerede nu er overbevist om, at WabiWabi er et besøg værd, kan du læse mere om Sushi Roskilde her.

Comments are closed.

powered by Typeform