Lej en hjertestarter og red liv

Man ved aldrig, hvornår man kan få brug for at have en hjertestarter i nærheden. Hjertestop er en tragisk hændelse, men det sker desværre, at mennesker bliver udsat for det, også når de ikke er i vante rammer. Du kan derfor være med til at skabe en tryg ramme for de mennesker, som du omgås med ved at leje en hjertestarter. Det gælder alle mulige steder som fx i en fritidsklub, forsamlingshuse, på kontoret eller et helt andet sted.

Ved at have en hjertestarter i de omgivelser, som du færdes i til hverdag, skaber du også tryghed for dig selv, fordi du ved, at du er forberedt på den svære situation, som et hjertestop kan være. Bare det at have en hjertestarter som redskab i redningsaktionen forbedrer chancerne for, at personen med hjertestoppet overlever.

hjertestarter

Alle kan redde liv

Når du anskaffer dig en hjertestarter, er det med henblik på at skabe tryghed for alle, som færdes i nærheden af den. Derfor er det vigtigt, at hjertestarteren er nem at betjene, så alle kan hjælpe en person med hjertestop. Det er muligt at anskaffe sig en hjertestarter, som kan give vejledning gennem hele redningsaktionen både ved hjælp af video og stemmevejledning. Dermed er der for det første sørget for, at alle har en chance for at hjælpe en person i nød. Derudover kan det give ro til den person, som forsøger at yde førstehjælp, at han eller hun bliver guidet gennem hele processen af hjertestarteren.

Rettidig omhu kan være livsreddende

Rettidig omhu kan for nogle lyde som et kedeligt begreb, men når det kommer til at være forberedt på et hjertestop, kan det være med til at redde liv. Det er muligt at leje en hjertestarter, så du ikke behøver at investere i en med det samme. En hjertestarter kan være altafgørende i en situation med hjertestop. Dermed kan både du og dine omgivelser få rigtig meget ud af at have en hjertestarter i nærheden, udelukkende på grund af den tryghed, som det medbringer at have dette livsreddende redskab.

Læs mere og lej en hjertestarter her, som er nem at håndtere i stressede og livsfarlige situationer, og som dermed kan hjælpe dig med at redde liv.

Comments are closed.

powered by Typeform