Leje af festtelte til enhver begivenhed

Uanset hvilken begivenhed man skal holde, kan det være en fordel at leje et festtelt, så man kan holde fødselsdagsfesten, studenterfesten, gadefesten eller lignende i haven, hvilket er med til at skabe mange gode fordele i forbindelse med logistikken. Det kan også være en fordel, da grænserne mellem ude og inde bliver mere flydende, hvilket kan være en fordel ved en fest i haven, så man både kan opholde sig ude, men indtage maden inden døre i teltet. Det kan blandt andet være en fordel, hvis det eksempelvis blæser, eller hvis der kommer en lille byge, så man hurtigt kan trække inden døre, hvor man alligevel ikke mister stemningen af blandingen af have og fest.

teltudlejning københavn

Størrelsen af festteltet er essentiel at have styr på

Det er vigtigt at finde den rette størrelse på festteltet, og der findes telte af forskellige størrelser som eksempelvis 6m x 6m op til telt i størrelsen 6m x 12m, og der findes også størrelser imellem disse, men dette kan være en fordel at matche med antallet af gæster, der skal være i teltet ad gangen. Hvis man skal have buffet, musik, dansegulv og lignende, kan det være en fordel at regne med 1,5 kvadratmeter per person, hvilket betyder, at man skal regne med ca. 30 kvadratmeter, såfremt der kommer 18-19 gæster, hvorfor man kan regne med at skulle vælge teltet med målene 6m x 6m. Dette afhænger naturligvis også af, om der skal være buffetbord, dansegulv eller musik, og skal der ikke det, kan det være en fordel at regne med lidt mindre plads, så man hverken lejer for meget plads eller kommer til at sidde for trængt til festen.

Hvilke ting skal medfølge festteltet?

Det er muligt at få borde og stole med til teltet, såfremt det er noget, man mangler til festen, og det kan være en fordel at leje det hele samlet, hvis man alligevel skal det, da der herved ikke bliver så meget at holde styr på op til festen. Herudover er det også muligt at få noget lys og varme med, såfremt man måtte komme til at mangle dette, men dette behøver dog ikke være nødvendigt, hvis det er varmt nok udenfor. Læs mere om teltudlejning i København her.

No comments yet.

Skriv et svar

powered by Typeform