Whiteboardtavler er generelt et rigtig godt redskab både i det private og i erhvervslivet, og lige nu fås de altså i mini udgaver, hvorfor du har mulighed for at købe små whiteboards, der kan sættes op stort set overalt. Med et sådant lille whiteboard kan du altså nemt og hurtigt nedskrive noter, som er enten vigtige for dig eller dine kollegaer at huske, eller i kan hænge et lille whiteboard op udenfor mødelokalet, hvorpå i kan skrive, hvornår mødelokalet eller ledigt eller omvendt. Ja, faktisk har et sådant lille whiteboard rigtig mange anvendelsesmuligheder, og derfor får lige her en lille guide til helt præcis, hvad du kan bruge et lille whiteboard til.

Et hav af praktiske egenskaber

Et lille whiteboard kan du altså tage med dig overalt, og du kan ligeledes tage det i brug i alle miljøer. Tavlen er, som navnet også indikerer, ret lille og den er derfor ekstremt praktisk. Derudover har den ligeledes en magnetisk overflade, der giver dig mulighed for at hænge vigtige visitkort eller lignende op med magneter. Idet et lille whiteboard har så mange forskellige, men yderst praktiske egenskaber, er den altså velegnet til brug i både privat- og arbejdsmiljøet. Brug den, som sagt, udenfor mødelokalets dør, hvor du kan hænge den vertikalt og bruge den som en liste over, hvornår dagens vigtige møder i netop dette mødelokale bliver afholdt.

Mobil whiteboardtavle til køkkenlågen

Er det dog slet ikke til arbejdspladsen, du mangler et lille whiteboard, men derimod til hjemmet, så har du naturligvis også mulighed for at få det. Du kan nemlig få et smart, lille whiteboard, som du kan hænge op på en af køkkenlågerne i dit køkken. På den måde udnytter du altså køkkenets plads på en god og praktisk måde. Den lille whiteboard tavle skal desuden hverken limes eller skrues fast, og du skal derfor ikke være bekymret for at ødelægge køkkenlågen. Det betyder også, at tavlen er mobil, hvorfor du kan flytte den til et andet sted, hvis der er behov for det.

Med et lille whiteboard hængende i køkkenet kan du blandt andet efterlade enten søde eller vigtige beskeder til dine børn. Ønsker du eksempelvis, at din søn eller datter tømmer opvaskemaskinen, når han eller hun kommer hjem fra skole, så kan du skrive det på tavlen, og de vil således se det, når de kommer hjem – smart!